Dinoša

Bardhi,Dinoša i Siništaj: U izjavama za Radio “Antena M”
Albanske stranke u Crnoj Gori smatraju da diplomatske odnose sa Prištinom treba uspostaviti prije eventualnog uklju?ivanja crnogorske manjine u kosovski Ustav, što je kao pretpostavku slanja ambasadora na Kosovo pomenuo predsjednik Filip Vujanovi?. I dok Demokrastka unija Albanaca Vujanovi?evu izjavu ne smatra uslovljavanjem, suprotan je stav Demokrstaskog saveza i Albanskoj alternative. Stranke koje okupljaju Albance u Crnoj Gori dijele stav da sa slanjem ambasadora u Prištinu ne treba ?ekati ulazak crnogorske nacionalne zajednice... Vazhdo
Dinosha:vazhdon polemika rreth njohjes së pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi
Shqiptarët dhe serbët, luftë deklaratash Kryetari i UDSH-së, Ferhat Dinosha, ka thënë se njohja e Kosovës është në interesin shtetëror të Malit të Zi, por edhe stabilitetit të rajonit. Edhe kryetari i Alternativës Shqiptare, Gjergj Camaj, ka vlerësuar se “shteti që synon të bëhet pjesë e integrimeve euro-atlantike dhe që akoma nuk e ka njohur realitetin e ri në rajon dhe ata që mendojnë akoma se Kosova është krahinë jugore serbe janë në lajthitje sepse me këtë gjë i shkaktojnë më shumë dëm popullit... Vazhdo

September 1, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Dinosha:vazhdon polemika rreth njohjes së pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi
Tags: , , , , , , ,