dirtan shehaj

Mimoza dhe Aida : Duan t’i masakrojnë të rinjtë
08/04/09 02:07 “Mirë ky, po kjo!” – i ka thënë më pas Aida Mimozës, në lidhje me Adelajden, për debatin që Dritani dhe Mimoza patën sëbashku. “Po bënte lojën e atij!” – ka shtuar ajo. Mimoza i ka treguar Aidës cfarë u kishte thënë të dyve e gjithashtu se ata po planifikonin “t’i masakronin të rinjtë. “Duan t’i nxjerrin në nominim!” – ka thënë Mimoza. Ajo ka shtuar se u kishte thënë që kjo që donin të bënin nuk ishte e drejtë. “Por le të bëjnë ç’të duan!” – ka përfunduar... Vazhdo
Arjani : Celuliti është armiku i femrës
06/04/09 15:47 Pasi ka parë Mimozën tek pishina me rroba banjo, Ari fillon e komenton me djemtë e tjerë. Ai thotë:-“Është e bukur në fytyrë, por e ka trupin shumë problematik!” Sipas tij, ajo ushqehet keq dhe kjo ndikon në trupin e saj. Qetsori i thotë që vajzat si Mimoza nuk merren me sport që ta mirëmbajnë trupin. Ari tregon që më përpara femrat kanë qënë të mbushura por nuk kanë patur celulit duke e krahasuar me ato në ditët e sotme. Ai shton:-“Celuliti është armiku i femrës!”  Vazhdo