diskoteka

Ulqini hap sezonin turistik me kushte më të mira dhe premtime për çmime më të lira
I gatshëm me shtatë plazhe Ulqin, qershor – “Guten Morgen, was kostet das!”, dëgjohet një turiste gjermane tek bisedon me një shitëse në një nga dyqanet tradicionale të Ulqinit, i cili ende vazhdon të mbetet një nga vendet më të preferuara të gjermanëve dhe mikpritës për ta. Komunikimi, jo vetëm në gjuhën shqipe, gjermane, por edhe atë angleze, serbokroate… i kanë dhënë në këta muaj të verës Ulqinit pamjen e një qyteti internacional. Në shëtitoren përreth Plazhit të Vogël, turistë... Vazhdo
Lidhja ma lirë dhe ma e shpejt Kroaci – Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Duke ditur se Kosovaret kan probleme me pasaportat e Unmikut dhe me pasaportat e Kosovës,jemi duke kërkuar për ju si ta kaloni pushimin në vendlindje ma lirë dhe ma ekonomik. Problemi i Kosovarëve asht që Bosna dhe Hercegovina nuk i pranon pasaportat e Kosovës,prandaj Kosovaret ndoshta jan duke kërkuar rrugë si ju del ma lirë. Ky asht solucioni i imi ma i miri me udhëtu napër Kroaci duke mos dal prej rruge deri në Ploçe të Kroacisë.Aty 10 Km ma tej gjindet kufiri i Bosnes,prandaj duhet marrur Trajektin apo Ferryn me kalu... Vazhdo