dita e flamurit

Në Ulqin të hënen u shënua 28 Nëntori”Dita e Flamurit “
Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizoj  manifestim me rastin e shënimit të 28 Nëntorit –  Ditës së Flamurit, të dielen, me 28 Nëntor 2011, në Qendrën për Kulturë – Ulqin. “Dita e Flamurit – 28 Nëntori është festa e identitetit tonë e cila na i prek zemrat dhe na i bën një, duke na bërë krenarë dhe duke na krijuar emocione të veçanta e të rralla te të gjithë shqiptarët kudo që janë”, tha në fjalën e rastit Tahir Tahiri, kryetar i KNSH-së. Tahir Tahiri theksoi se “jemi bashkuar... Vazhdo
KNSH rganizon Manifestim me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shënimit të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, të hënen, me 28 Nëntor 2011, në Qendrën për Kulturë – Ulqin. Manifestimi fillon në orën 16:30-të. Prania juaj na nderon, jeni të mirëseardhur ! Këshilli organizativ  Vazhdo
Nimani: Ligji duhet të avancojë përdorimin e simboleve nacionale
Ulqin – Ministri për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave Fuad Nimani thotë se kjo ministri është duke punuar për ndryshimin e Ligjit mbi përdorimin e simboleve nacionale dhe ka shprehur besimin se kjo do të bëhet së shpejti. Deklarata e ministrit Nimani është bërë gjatë një vizite në Ulqin, të premten më 28 Nëntor, ditë të cilën shqiptarët e festojnë si Dita e Flamurit. Ministri Nimani ka thënë se ndryshimet në Ligj kanë për qëllim avancimin e përdorimit të simboleve kombëtare. Ai ka... Vazhdo

December 15, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Nimani: Ligji duhet të avancojë përdorimin e simboleve nacionale
Tags: , , ,