dita e shkolles

Ftesë për Ditën e Shkollës Fillore ‘Bedri Elezaga’ Katërkollë 15.maj në ora 9:00
F T E S Ë    Ju ftojmë që të merrni pjesë në manifestimin shkollor, me rastin e ditës së shkollës Fillore “Bedri Elezaga” Katërkollë . Me 15 maj 2012 në ora 9:00 të mëngjesit do filloj kremtimi i Ditës se Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë .Shkolla ka organizua një program kulturo-argëtues me këngë të ndryshme, vallëzime moderne dhe popullore, pjese humoristike si dhe recitime. Gjate këtij programi, do behet shpërblimi i nxënësve më të mirë në shkollën fillore “Bedri... Vazhdo