dita mësuesit

Shkolla e vjetër në Katërkollë simbol i dijes dhe vetëdijes
Mësuesit veteran: Haxhi Taipi, Xhemal Hoxha, Rrukije Lika Shaba dhe sekretari i parë i shkollës së vjetër në Katërkollë z.Shaban Hoxha në oborr të shkollës së vjetër. (pjesë nga skenari i dokumentarit kushtuar kësaj shkolle) Ky gur dhe ky mur në të kaluarën e tyre tjerrin të bukuren .Prandaj dua që vetja ime të më kthej borxhin e ditëve të mia të kaluara këtu.E kaluara nuk ka ikur, por dikush e largoi në padukshmëri dhe kështu mbeti peng i kohës. Unë s’mund t’i lë anash lulet që... Vazhdo
Shfletoni revistën shkollore Shkëndijat – Katërkollë
Redaksia e revistës Shkëndijat uron kolektivin e Shkollës fillore“Bedri Elezaga“në Katërkollë,me rastin e Ditës së Shkollës – 15 maj. Faliminderojm kryeredaktoren e Revistës “Shkëndijat” zonjën Luljeta Avdiu – Cura dhe ekipin e saj redaktues. Shfletoni revistën shkollore Shkëndijat – Katërkollë Link: https://acrobat.com/#d=FbPQJWVj4kWfcO59r2mq3A ose kliko në Fotografi Redaksia e revistës Shkëndijat uron kolektivin e Shkollës fillore“Bedri Elezaga“në Katërkollë,me rastin e Ditës... Vazhdo
Emisioni mbi Valdanosin RTCG – Otvoreno – Video
Tenderi i ri deri në fund të prillit?! Komisioni i tenderit ka vlerësuar se janë krijuar kushtet që tenderi të shpallet i pasuksesshëm dhe për shkak të rëndësisë së realizimit të projektit të Valdanosit, si për qeverisjen lokale ashtu edhe për tërë Malin e Zi, i ka rekomanduar Këshillit të Privatizimit të shpallë tenderin e ri deri në fund të prillit të këtij viti. Komisioni i tenderit per realizimin e projektit te valorizimit turistik te Valdanosit ka shpallur te pasuksesshem tenderin per dhenien... Vazhdo
Këshilli Nacional Shqiptar në Mal të Zi  shënoi ditën e mësuesit
Këshilli nacional i shqiptarëve shënoi mbrëmë në Ulqin 7 marsin – Ditën e mësuesit, 125 vjetorin e hapjes së shkollës së parë shqip. 7 Marsi-Dita e Mësuesit është një datë e shënuar kombëtare e cila ka filluar të kujtohet edhe ndër shqiptarët në Malin e Zi. Kjo datë është festë që shërben për të vlerësuar traditat më të mira të shkollës kombëtare shqipe, figurës së nderuar të mësuesit dhe të gjithë punëtorëve të arsimit. U kujtuan me respekt të gjithë mësuesit shqiptarë në Malin e Zi,... Vazhdo
Emisioni mbi Valdanosin TV TEUTA
Emisioni mbi Valdanosin TV Teuta u majtë me 18.02.2011,prandaj vtëm deshtëm të shikom argumentet. Gjiri i Valdanosit është pasuri nacionale. Ne Vitin 1968. është shpallur Përmendore e natyrës, kurse me Ligjin për ullirin kjo ullishtë, me 18 mijë rrënjë ulliri, me lashtësi mesatare rreth 800 vitesh, është nën mbrojtjen e veçantë te shtetit. Ujërat e gjirit të Valdanosit janë zonë arkeologjike e pa hulumtuar. Ju dëshirojm shikim të kënshem. http://valdanos.me/plugins/content/jw_allvideos/includes/download.php?file=images/stories/video/tv_teuta_valdanos.flv  Vazhdo
Urimi juaj për 7 Marsin – Ditën e Mësuesit
Dita e Mësuesit është simbolika e përpjekjeve të vazhdueshme plot sakrifica për ta pasur atë që na takon dhe për ta ruajtur përjetësisht shkollën shqipe në Ulqin dhe rethinë, e cila pati një rrugëtim të vështirë dhe të gjatë. “Kjo datë shënon një ditë të veçantë dhe të rëndësishme për popullin tonë e që na bën të kujtojmë shumë viktima dhe të na shërbejë për të na nxitur e motivuar për punë gjithnjë më të mirë e për përgjegjësi më të mëdha ndaj atyre me të cilët punojmë – nxënësve,... Vazhdo