djemte

Bjordi : Na mungon Moza
11/05/09 00:42 Djemtë ndodhen të vetëm në dhomën e gjumit. Edhe pse janë shtrirë për të fjetur, bisedat mes tyre nuk mungojnë. Ata nuk harrojnë të kujtojnë banoret e fundit të eleminuara dhe disa pjesë nga spektakli. Ata kujtojnë Mozën me batutat dhe të qeshurën e saj karakteristike dhe shprehen se e ndjejnë mungesën e saj. Bjordi kujton kur ajo u përball me Tanin dhe përgjigjen e saj që shkaktoi shumë të qeshura tek publiku sepse tha që ka bërë të njëjtat gjëra si ai. Sipas tij, ishte Moza ajo që shkaktoi... Vazhdo
Arjon : Djemtë ndjehen të ofenduar
26/03/09 14:00 Arjoni shikon Adelën që ndodhet në dhomën e vajzave. Ai i kërkon që ta puthë e përqafojë dhe i kërkon që të vijë aty ku ndodhet ai, pasi nuk mund të kalojë pragun e derës së dhomës së vajzave sepse e kanë të ndaluar. Brenda në dhomë ndodhet e dhe Bika e cila e komenton menjëherë veprimin e Arjonit. Ajo përsërit me tone ironike shprehjen e Arjonit se nuk e kalon pragun e derës. Adela i thotë se Arjoni ndihet i ofenduar që pas vendosjes së rregullit të saj. Bika ia kthen me të njëjtin ton... Vazhdo

March 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Arjon : Djemtë ndjehen të ofenduar
Tags: , , , , , ,

Dritani : S`e kanë kuptuar sensin e provës
18/03/09 20:43 Djemtë diskutojnë për provat e javës duke përmendur disa nga ato. Adi i thotë Tanit që të jetë më i rreptë më të. Arjoni thotë që banorët nuk e kanë kuptuar ende sensin e provës së javës. Ai thotë që vërtet ato duhet të jenë serioz në realizimin e tyre, por që njëkohësisht duhet dhe të kënaqen. Big Brother i njofton që duhet të fillojnë sërisht me stërvitjen ushtarake. Dritani i urdhëron banorët që të vishen me rrobat ushtarake dhe të bëhen gati për stërvitjen. Banorët në disa... Vazhdo

March 19, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Dritani : S`e kanë kuptuar sensin e provës
Tags: , , , , , , , , , ,

Tani: Janë nxehur keq femrat
18/03/09 19:38 Djemtë qëndrojnë shtrirë në dhomë,dhe nga një diskutim i vajzave marrin shkas për të folur për to. Dritani thotë:-“Janë nxehur keq femrat. Luftë e fortë!” Qetsori e mbështet mendimin e Dritanit duke thënë:-“Shumë luftë!” Sipas Arjonit kjo ka ndodhur pasi vajzat u afruan shumë me njëra-tjetrën që në fillim, ndërsa djemtë i mbajtën relatat më të distancuara midis tyre. Ai thotë:-“Djemtë i ndërtojnë relatat më ngadalë,ndërsa femrat shumë shpejt dhe pastaj kapen prej flokësh.”  Vazhdo