dogana

Nis asfaltimi 5 km rrugë nga Muriqani në drejtim të Ulqinit
Stina e ngrohtë dhe hapja thuajse zyrtare në gjithë rajonin e sezonit turistik ka detyruar dy policitë kufitare asaj të Malit të Zi dhe të Shqipërisë që të thjeshtojnë procedurat e përpunimit të dokumentacionit në pikat e kalimit kufitar në mes dy vendeve. Sipas burimeve pranë dy policive është arritur marrveshja mes palëve që gjatë sezonit turistik të ri përpunimi i dokumentacioneve do bëhët vetëm në një pikë kontrolli sic është rasti mes Shqipërisë dhe Kosovës ashtu edhe mes Malit të Zi dhe Shqipërisë.... Vazhdo

June 14, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Nis asfaltimi 5 km rrugë nga Muriqani në drejtim të Ulqinit
Tags: , , , , ,

Fluks turistik në dogana, radhë të gjata në kufi
Qe nga data 15 korrik, qe shenon dhe fillimin e pikut te sezonit në Ulqin, persa i perket fluksit te hyrjeve, ne kufirin kryesor Debeli Brjeg eshte rritur ndjeshem numri i emigranteve nga diaspora qe mberrijne ne vend per te kaluar pushimet prane familjeve te tyre. Jane te shumte dhe emigrantet kosovare qe pasi mberrijne ne vend, zhvendosen pak dite qendrimi ne trojet e tyre, drejt plazheve të Ulqinit dhe atyre shqiptare per te pushuar. Duke pritur në kufi të kroacisë pahet rijeshti i automjeteve që nuk mbaron kurrë.Në pritje jan... Vazhdo

July 15, 2011  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Fluks turistik në dogana, radhë të gjata në kufi
Tags: , , , , , , , , , , , ,