doktor

Palë Marnikoviqi zgjidhet drejtor oficiel i Shtëpisë së shendetit në Ulqin
Këshilli drejtues i Shtëpisë së shendetit në Ulqin, në mbledhjen 17 dhjetorit e zgjodhi për drejtor të ri të këtij institucioni mjekun pediatër Palë Marnikoviqin. Pasi nga ministria e shëndetsisë së Malit të Zi procedura u ba e regultë ,në të njëjtën kohë, Palë Marnikoviqi  eshtë oficiel i emruar drejtori i ri i shtepis së shendetit në komun të Ulqinit njofton gazeta e perditshme “Pobjeda”.Palë Marnikoviqi në këtë post i zë vendin e Dr.Primus.Gani Karamanages, i cili për shumë  vite me radhë ka... Vazhdo
IN MEMORIAM: Dr. Arben (Abdullah) Kurti
Dr. Arben (Abdullah) Kurti (2.7.1979 – 3.1. 2009) Në moshën 29-vjeçare ndërroi jetë dr. Arben Abdullah Kurti. Shkollën fillore dhe gjimnazin e përfundoi në Ulqin. Në vitin 2003 diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë pranë Universitetit të Tiranës. Në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin erdhi menjëherë pas diplomimit dhe filloi punën në praktikën e obliguar. Prej kolegëve, menaxhmentit e posaçërisht prej pacientëve dallohet për cilësitë e veçanta: si mjek me dituri, i angazhuar për të sëmurin, përcjellje... Vazhdo