dolphin

Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Foto: Vijesti Një delfini i ngordhur është gjetur paraditen e sotme në bregdetin e Ulqinit. Kanë qenë disa peshkatar vendas të cilët gjatë patrullimit në bregdet kanë parë peshkun gjigant dhe në momentin e konstatimit ai ishte i ngordhur. Sipas të dhënave delfini është i gjatë 2 metër dhe peshon 80 kg, dhe vizita e tij në bregdetin e Ulqinit tek plazhi Tropikana është diçka e rrallë pasi delfinët nuk jetojnë në ujrat e Adriatikut, kjo edhe për shkak të kushteve atmosferike. Nga konstatimet e para është vënë... Vazhdo

March 21, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , ,