“DON” Gabriel Grabanica

Përmbytje nga reshjet e dendura ne Shtojë të Ulqinit + Foto
Situate hidroologjike në komunën e Ulqinit ende nuk ka dalur nga kontrolla, madje në muajtë e fundit nuk kishte përmbytje të kësaj përmase në rrugët dhe lagjen Shtojë  te Ulqinit.Kanë mjaftuar vetëm disa orë shi, që livadet e shtojit të grumbullohet kjo sasi e dendur uji. Gjatë mesdites së sotme, rrugët dhe livadet e lagjes Shtojë janë përmbytur nga ujërat e shiut, duke e vështirësuar së tepërmi kalimin e qytetarëve dhe të automjeteve në keto zona. Ndersa bllokimi i kanalit të Bratices ka sjell edhe permbytjen... Vazhdo

January 24, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Përmbytje nga reshjet e dendura ne Shtojë të Ulqinit + Foto
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,