dr Rexhep Spuzha

Intervju doktora Redžepa Spuže – Video
Raport iz Bara-osoblje dječjeg odjeljenja barske bolnice za svaku pohvalu Javna je tajna da su uslovi u mnogim našim zdravstvenim ustanovama ispod granice dostojanstva. Isto tako tu možemo dodati I nezainteresovanost,neljubaznost ,pa čak I bahatost medicinskog osoblja. Zato i ne čudi što je jedan od najvećih strahova — bojaznost I na samu pomisao odlaska u bolnicu.Međutim ,nismo svi isti. Na našu adresu je nekoliko puta stigo mejl u kojem su neki naši sugrađani tražili da javno pohvalimo osoblje dječjeg odjeljenja opšte... Vazhdo

March 27, 2013  :: news :: Comments Off on Intervju doktora Redžepa Spuže – Video
Tags: , , , ,

Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD
Përse duhet të votojnë qytetarët koalicioni e përbashkët me UDSH-në? Sepse: 1.Komuna e qytetit të Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumë tregues pozitiv në ushtrimin e pushtetit. Investime publike, rrugë, hapësira të gjelbërta, ambjent të pastër, ndricim, trotuare, ura, zhvillim të hovshëm të turizmit, investime në kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash për punonjësit, stimulim dhe mbeshtetje financiare për nxenës, studentë dhe sportistë të dalluar, shndërrimin e Ulqinit në ozazë të... Vazhdo