Dragan Shoq nga Partia Popullore

Dragan Shoq: Ankesa e Unionit Demokratik të Shqiptarëve eshtë e drejtë
Ankesa e Unionit Demokratik të Shqiptarëve (UDSH)në Gjykatën Kushtetuese, me të cilën kërkohet që kësaj partie ti jepet mandati, është e drejtë, sepse votat e popujve pakicë duhet të mbesin  në listat e tyre zgjedhore, dhe jo të shkojnë tek partitë qytetare, konsideron avokati i njohur, Dragan Shoq. Komisioni Shtetërorë Zgjedhor të enjten e refuzoj ankesën e UDSH për rezultatet e zgjedhjeve, ndërsa lideri i kësaj parti Mehmet Zenka tha që do të ankohen tek Gjykata Kushtetuese sepse konsideron që UDSH është... Vazhdo

October 21, 2012  :: Politika :: Komente (4)
Tags:

Luigj Shkreli anëtar i këshillit gjyqësor me vendim të parlamentit të Malit të Zi
Podgoricë – Parlamenti i Malit të Zi zgjodhi në seancën e së mërkurës së kaluar deputetin e PDS-së, Luigj Shkreli, anëtar të Këshillit Gjyqësor. Deputeti tjetër Dragan Shoq nga Partia Popullore, i propozuar nga Këshilli administrativ, e tërhoqi kandidaturën sepse Lëvizja për Ndryshime dhe Lista Serbe vlerësuan që ky vend u takon atyre. Shkreli ka thënë se zgjedhjen e tij në Këshillin Gjyqësor e vlerëson si shumë afirmative duke marrë parasysh edhe faktin se vendimi është marrë me votat e konsiderueshme... Vazhdo

April 21, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Luigj Shkreli anëtar i këshillit gjyqësor me vendim të parlamentit të Malit të Zi
Tags: , , , , ,