driatni

Aida Troka : Të shoh e të dua në finale
12/03/09 10:55 Aida i thotë Dritanit se është shumë kurioze që të njohë Evën, të fejuarën e tij, dhe ai e ngacmon duke i thënë se do ta njohë kur të dalë. Kjo i jep spunto një bisede lidhur me daljen nga shtëpia dhe se si do t’i shihnin pjesën tjetër të banorëve nga jashtë, nëse do të dilnin. Ai shton me shaka se edhe mund të dalë para saj dhe lëviz nga vendi si për ta hequr këtë fat të keq. Dritani i tregon Aidës se si i sheh banorët e tjerë me syrin nga jashtë. Ai e fillon me të dhe i shpreh mendimin... Vazhdo
Kryefamiljari – Big Brother Albania
28/02/09 12:08 Banorët diskutojnë se cili do të bëhet kryefamiljari për këtë javë. Dritani u tregon të tjerëve se Sori ka dhënë dorëheqjen nga kjo detyrë dhe se duhet të zgjidhet një tjetër. Kur Adelajda e kishte pyetur, Sori kishte thënë se le të bëhet Tani pasardhësi i tij dhe Dritani është dakord që ta vazhdojë por, duke marrë edhe pëlqimin e të tjerëve. Zhuljeta thotë se të gjithë duan të jenë kryefamiljarë. Dritani mendon se është më mirë që për cdo javë të jetë një i ndryshëm dhe në... Vazhdo