Dritan Shehaj

Flet Juna (Junida Kule) për banoret
ADI Gjërat pozitive – Synon të ndryshojë. Gjërat negative – I mungon guximi për konfrontime ballë përballë. Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Ç’kemi Adi! Prapë të dhemb kurrizi mo? Po këmbën si e ke”?   DRITANI Gjërat pozitive – Mjaft elegant në pamje. Gjërat negative – Kur nxehet, e humbet ekuilibrin. Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Të trashëgohesh”!   BJORDI Gjërat pozitive – Premtues në piano. Gjërat negative... Vazhdo
Nusja e Qetsorit : S’jam xheloze, ia njoh shijet
Liljana është 29 vjeç. Dje, pra më 1 maj, ishte datëlindja e saj. Punon kontrollore në paraburgimin e Vlorës. Të birit dy vjeç, i kanë vendosur emrin e babait të Qetësorit (që nuk jeton më), ndërsa pret një vajzë dhe është në muajin e katërt të shtatzënisë. Në paraburgimin e Vlorës, sapo pyet përmes portës prej hekuri për të, e identifikojnë menjëherë, duke përdorur emrin e Qetësorit. “Ah, kërkoni të shoqen e Qetësorit? Por, a do të fitojë ai? Pyetja kthehet nëdebat ndërmjet bluve roje, ndërsa... Vazhdo
Flet Eltoni Tozaj për banoret – Adela, hipokrite dhe manipuluese
ADI Gjërat pozitive – Humori Gjërat negative – Humori me raste i tepruar Po ta kishepërballë, çfarë do t’i thoshe? “Tërbohu”   SORI Gjërat pozitive – Ka shumë bagazh Gjërat negative – Gatuan shumë mirë Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Na more në qafë”   ARJONI Gjërat pozitive – Është djalë shumë i pjekur Gjërat negative – Gatuan me pasion Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je 1 o vëlla”   ANI Gjërat... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Intervista, Aida Troka
Big Brother Albania 2, Intervista, Aida Troka Aida, çfarë note do t’i vendosje vetes në këtë eksperiencë? 10 për vërtetësinë dhe 8 për lojën. Po njerëzit e tu më të afërt si e komentuan qëndrimin tënd, a të bënë kritika? Si për habinë time jo. Si asnjëherë tjetër më thanë me zë të lartë: Jemi krenarë për ty. Për mua kjo është fitore, s’dua trofe tjetër. Po vëllain e vogël e takove, a të kishte parë dhe si i ishe dukur atij? Tema e familjes sime është përfolur shumë dhe unë s’do... Vazhdo
Aida komenton Big Brother Albania 2
“Sori, një luftarak i denjë”, “Tema e familjes sime është përfolur shumë, s’do ta lejoj më këtë” BIKA Gjërat pozitive – Idealiste. Gjërat negative – S’mundohet të njohë njerëzit. Po ta kishe sot përballë çfarë do t’i thoshe? – Si thua për pendët? Kujt i ranë? ADELAJDA Gjërat pozitive – ??? Kompromisi me ambientin. Gjërat negative – Manipuluese. Po ta kishe sot përballë çfarë do t’i thoshe? – Kur do të vish ta pimë një kafe në Tiranë. ZHULJETA Gjërat... Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Intervista –  Dritanit Shehaj
Intervista ë Dritanit Do të pozoja nudo për para Nuk jam penduar për sjelljen agresive ndaj tre banorëve të rinj Cili ishte reagimi i së fejuarës tënde dhe komentet e saj për daljen tënde nga loja? Nuk e priste të dilja, beson se meritoja të vazhdoja të isha brenda shtëpisë së BB. Po komenti i babait tënd mbi sjelljen brenda shtëpisë së BB, cili ishte? Më përgëzoi për qëndrimin që kam mbajtur. Ku ke gabuar? Nuk besoj se kam gabuar, i kam thënë dhe i kam bërë gjërat siç e kam ndier. Nuk më duket se... Vazhdo
Dritani për Big Brother Albania 2
Dritani për “Big Brother 2” AIDA Gjërat pozitive- Karakteri i fortë Gjërat negative- Përpiqet të manipulojë të tjerët Çfarë do t’i thoshe po ta kishe përballë- “Ji më e drejtpërdrejtë” MOZA Gjërat pozitive- Bukuria fi zike Gjërat negative- Sipërfaqësore Çfarë do t’i thoshe po ta kishe përballë- “Je shumë e lehtë” ADELAJDA Gjërat pozitive- Mbron me forcë atë që është Gjërat negative- Transmetuese e mirë e fjalëve Çfarë do ti’ thoshe po ta kishe përballë-... Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 64 – Interviste me Dritanin
Big Brother Albania 2 – Dita 64 – Interviste me Dritanin http://www.dailymotion.com/video/x8ychw  Vazhdo
Aida : Për Dritanin nuk e prisja
13/04/09 02:16 “Për Dritanin nuk e prisja!” – ka thënë Aida. Ajo ka shtuar se kishte qarë me gjithë shpirt për Mimozën, kur kjo e fundit kishte ngelur në dyshen e fundit, me Dritanin. Aida është shprehur se tani i vinte keq që nuk ishte ndarë siç duhej me Dritanin, kjo për faktin që mendonte se ai do të qëndronte ende në shtëpinë e Big Brother. Arjoni ka thënë se edhe ai ishte habitur shumë, sepse Dritanin e kishte parë gjithmonë si konkurent të fortë  Vazhdo
Zgjodhëm në bazë të ndjenjëse logjikës
12/04/09 12:50 Banorët diskutojnë për eleminimin e dyfishtë që ndodhi një natë më parë. Ata flasin për mënyrën se si shpëtuan zinxhir nga një banor deri sa në fund ngelën vetëm katër. Sori mendon se hallka lidhëse e këtij zinxhiri ishte Adela e cila zgjodhi pikërisht atë. Ai mendon se nëse Adela nuk do kishtë zgjedhur atë, atëherë zgjedhjet do të ishin ndryshe dhe në nominim do të ishin të tjerë banorë duke ndryshuar kështu të gjitha ekuilibrat e lojës. Adela tregon se ishte në mëdyshje ndërmjet tij... Vazhdo

Page 1 of 1312345...10...Last »