dritan

Sori nuk është Kapedani : Një shefeje seksi, nuk do t’i rezistoja
Ekskluzivisht për suplementin “Big Brother”, Sorit i kemi shkëputur një rrëfim nga dhoma e kuqe e shtëpisë së famshme, ku tema e pyetjeve lidhej me filmin “Kapedani”, interpretuar nga një bashkëqytetar i konkurrentit, legjendari Albert Vërria. Sori nuk harroi me këtë rast të dërgojë urimet më të mira për gruan e tij, Liljana, që dje ka pasur ditëlindjen. Sori sot, apo Kapedani dje? Sori sot. Kapedani kishte vetëm gabime? Jo, nuk i kishte të gjitha gabim. Mes Adelës dhe Junës, cilën do... Vazhdo
Dritan : Dua të dal në nominim
26/03/09 01:45 Dritani ka thënë se nuk dinte si ta shpjegonte gjendjen e tij psikologjke. Ai ka thënë se nuk ndihej as mirë, as keq. Dritani ka shtuar se do të donte të nominohej kësaj jave dhe e dinte që kështu do të ndodhte. Sipas tij, kjo do ta ndihmonte t’i kuptonte më mirë gjërat e për më tepër t’i ndryshonte pak gjendjen emocionale. Sipas Republikës, personi që nominohet dhe i shpëton nominimit të parë është dyfish i vlerësuar. Dritani ka vazhduar të thotë se dëshiron të jetë i nominuar dhe Bika,... Vazhdo
Aida : Adelajda është provokuese
23/03/09 01:50 Aida ka thënë për Adelajden se ka shikime provokuese. “Ajo edhe Dritanin e shikon në mënyrë provokuese!”- është shprehur Aida. Sipas saj, Adelajda po nuk hodhi shikime provokuese, që të ndjehet e ngacmuar, që të ndjejë tërheqjen që krijon, ajo “nuk bën muhabet”. Po sipas Aidës, Adelajda kështu e ka krijuar edhe jetën jashtë. Aida ka vazhduar edhe më tej, duke thënë se një femër të tillë ajo e quante të cekët e të ndyrë. Sipas saj, një femër e tillë nuk do të bëjë kurrë paqe me... Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Aida : Adelajda është provokuese
Tags: , , , , , , ,

Dritani : Nominimi nuk është konsultim!
20/03/09 11:20 Diskutimi mes Adelajdes ka vazhduar edhe më tej. Ajo i ka thënë Dritanit se sipas saj ishte fallsitet që të nom inoje dikë, me arsyen se ai nuk rrezikonte dhe të mos nominoje ata që e meritonin vërtet. Dritani e ka pyetur se nga cili këndvështrim nisej, kur përcaktonte se kush e meritonte e kush jo, pasi secili ka këndvështrimin e vet dhe ata që për zyshen e meritojnë të nominohen, për atë mund të mos e meritojnë. Më pas, kur ai i kathënë se dy personat që ai nuk do t’i nominonte kurrë ishin... Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Dritani : Nominimi nuk është konsultim!
Tags: , , , , , , , , , ,

Tani: Unë po kënaqem me provën
19/03/09 20:59 Vëllai i Madh i njofton banorët se duhet të fillojnë me stërvitjen ushtarake. Banorët veshin rrobat ushtarake dhe bëhen gati. Komandant Dritani ishte shumë i rreptë pasi i dënoi disa herë ushtarët për mungesë disipline. Ushtarët nuk u treguan serioz sipas tij, pasi stërvitja shpesh herë kaloi me batuta dhe situata komike, si ajo e Arjonit i cili u hodh në baltë. Me mbarimin e stërvitjes banorët diskutuan rreth saj. Ato mendojnë që prova kishte shumë vështirësi. Adi tha:-“Po mos të na njihte njeri... Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Tani: Unë po kënaqem me provën
Tags: , , , , , ,

Dritani : S`e kanë kuptuar sensin e provës
18/03/09 20:43 Djemtë diskutojnë për provat e javës duke përmendur disa nga ato. Adi i thotë Tanit që të jetë më i rreptë më të. Arjoni thotë që banorët nuk e kanë kuptuar ende sensin e provës së javës. Ai thotë që vërtet ato duhet të jenë serioz në realizimin e tyre, por që njëkohësisht duhet dhe të kënaqen. Big Brother i njofton që duhet të fillojnë sërisht me stërvitjen ushtarake. Dritani i urdhëron banorët që të vishen me rrobat ushtarake dhe të bëhen gati për stërvitjen. Banorët në disa... Vazhdo

March 19, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Dritani : S`e kanë kuptuar sensin e provës
Tags: , , , , , , , , , ,

Dritani: Zhuljeta është false
12/03/09 11:05 Aida dhe Dritani vazhdojnë të flasin për Arjonin dhe Zhuljetën. Aida i tregon se e ka këshilluar Arjonin që të mos izolohet, kjo në kohën kur ishte në nominim dhe Arjoni i është përgjigjur se nuk është tip i tillë. Aida i ka thënë se edhe pse nuk është ai, mund ta bëjnë të tjerët këtë gjë. Ajo i thotë Dritanit se Arjoni nuk duhej të afrohej aq shumë me ata që rri. Dritani e korrigjon dhe i thotë se nuk është afruar ai, por Zhuljeta është tip shumë i afruar dhe këtë e ka bërë që gjatë... Vazhdo
Aida dhe Dritani : Në punë nuk shkohet me xhinse
12/03/09 10:25 Duke marrë shkas nga piercing i Mesidës, Dritani ka thën se nuk e kuptonte cila mund të ishte arsyeja apo nevoja për të bërë gjëra të tilla. Ai edhe mund të kuptonte të kishe një, por jo ta mbushje gjitë trupin me to. Aida i ka thënë se ishte e të njëjtit mendim. Ajo i ka treguar që njëherë donte të vinte një të tillë në buzë dhe dritani ia ka kthyer se kjo gjë nuk ishte serioze. Sipas tij, ajo kishte një punë zyre dhe nuk mund të shkonte atje me të tilla gjëra. Aida i tha se tani, që kishte... Vazhdo

March 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Aida dhe Dritani : Në punë nuk shkohet me xhinse
Tags: , , , , , , , , ,

Adela nuk e bën atë gabim
11/03/09 19:51 Adela i shpreh disa prej banorëve shqetësimin e saj, se si kuptohet marëdhënia e saj me Bjordin. Ajo thotë që është një person në shtëpi që mendon që ata kanë dicka me njëri-tjetrin, dhe mundohet të bindi dhe të tjerët. Qetsori i thotë që kjo gjë nuk është e vërtetë pasi me sa ka kuptuar, ajo nuk e bën atë gabim. Adelajda e aprovon ,dhe shton që ajo nuk është natyra e femrës që lidhet me dikë pa qënë dicka serioze. Qetsori i thotë që ajo mund të lidhet me Bjordin, por jo brenda në shtëpi.... Vazhdo
Aida : Tani nuk të shikon si femër
11/03/09 18:49 Aida duke i rregulluar flokët Adelës diskuton me të për lidhjet. Ajo është e mendimit që femrat kur dashurojnë vërtet duan që kjo ndjenjë t`i shoqërojë gjithë jetën. Adelajda është dakort me këtë gjë, por thotë:-“Nuk e imagjinoj jetën me një 20vjecar!” Aida i thotë që nëse egziston dashuria cdo gjë është e mundur,gjithashtu ajo thotë që nuk mund të ndrydhet ndjenja sepse njeriu duhet të provojë. Sipas saj mashkulli duket që në fillim që cfarë qëllimesh ka me një femër dhe merr... Vazhdo

Page 1 of 41234