dritani

Bika : Bëj gabim që e nominoj e ia them
20/03/09 13:30 Bika mendon se ka bërë gabim që u ka thënë të tjerëve se i ka nominuar dhe kërkon nga Dritani një mendim se si e vlerëson ai këtë veprim të sajin. Dritani mendon se nuk ka bërë as gabim e as mirë sepse kjo është dicka që e bën ashtu si e ndjen. Ai tregon se vetë nuk ia ka thënë askujt por, ka vlerësuar Bjordin kur ia ka treguar se e kishte nominuar. Sipas tij, nëse do ia thoshte dukujt, ai do ishte një person të cilin e konsideron të fortë e aktiv por, kjo mund të sjellë pasoja sepse ai nuk... Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bika : Bëj gabim që e nominoj e ia them
Tags: , , , , , , , , ,

Dritani : Roli i kryefamiljarit
20/03/09 12:50 Republika dhe Dritani bisedojnë për rolin e kryefamiljarit dhe se cili do ta marrë këtë javë. Dritani i kërkon asaj që këtë javë, Adi t’ia kalojë Adelës dhe si ajo, edhe të tjerët të jenë dakord. Bika i përgjigjet se nuk dëshiron që ajo të bëhet kryefamiljare, pasi që në momentin e parë ajo do të jetë e sulmuar nga të tjerët. Dritani diskuton me të se të gjithë ata që nuk e kanë provuar, duhet ta marrin njëherë këtë rol. Për Bikën, ata që e kanë merituar kanë qënë vetëm ai... Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Dritani : Roli i kryefamiljarit
Tags: , , , , , , ,

Bjordi është shprehur gabim
19/03/09 10:40 Arjoni i tregon Sorit dhe Dritanit se Bjordi ishte shprehur se askush nuk mund ta nominojë pasi ka njerëz lart. Djemtë habiten me këtë shprehje dhe Dritani thotë se bëjnë mirë që ti sulen njëherë Bjordit e të shohin reagimin e tij. Arjoni, i prekur nga këto fjalë, mendon se është e kotë që të vazhdojë të qëndrojë në shtëpi. Sori mendon se është vetëm një mendim i shprehur gabim e me nxitim sepse nuk mund të jetë e vërtetë kjo gjë. Ai thotë se me Bjordin veproi njëherë gabim dhe ja ku... Vazhdo
Dritani: Zhuljeta është false
12/03/09 11:05 Aida dhe Dritani vazhdojnë të flasin për Arjonin dhe Zhuljetën. Aida i tregon se e ka këshilluar Arjonin që të mos izolohet, kjo në kohën kur ishte në nominim dhe Arjoni i është përgjigjur se nuk është tip i tillë. Aida i ka thënë se edhe pse nuk është ai, mund ta bëjnë të tjerët këtë gjë. Ajo i thotë Dritanit se Arjoni nuk duhej të afrohej aq shumë me ata që rri. Dritani e korrigjon dhe i thotë se nuk është afruar ai, por Zhuljeta është tip shumë i afruar dhe këtë e ka bërë që gjatë... Vazhdo
Aida dhe Dritani : Në punë nuk shkohet me xhinse
12/03/09 10:25 Duke marrë shkas nga piercing i Mesidës, Dritani ka thën se nuk e kuptonte cila mund të ishte arsyeja apo nevoja për të bërë gjëra të tilla. Ai edhe mund të kuptonte të kishe një, por jo ta mbushje gjitë trupin me to. Aida i ka thënë se ishte e të njëjtit mendim. Ajo i ka treguar që njëherë donte të vinte një të tillë në buzë dhe dritani ia ka kthyer se kjo gjë nuk ishte serioze. Sipas tij, ajo kishte një punë zyre dhe nuk mund të shkonte atje me të tilla gjëra. Aida i tha se tani, që kishte... Vazhdo

March 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Aida dhe Dritani : Në punë nuk shkohet me xhinse
Tags: , , , , , , , , ,

Mesida : Më pëlqejnë lidhjet e gjata
10/03/09 10:25 Mesida ka treguar se pasi kishte mbushur 18 vjeç ishte larguar për në Suedi. Atje kishte qëndruar dy vjet “single”, pastaj kishte patur një të dashur, më pas edhe dy vjet të tjera “single” dhe pastaj kishte bashkëjetuar me dikë. Ajo ka thënë se zakonisht lidhjet e saj janë të gjata, përndryshe i duken të pavlera. Sipas saj më mirë të gjesh një njeri të mirë, sesa thjesht t’i shtosh një emër listës. Ajo ka shpjeguar se nuk e kishte fjalën për të shkuar menjëherë drejt fejesës apo martesës,... Vazhdo
Dritani : Nuk mund të bëhem egoiste
08/03/09 02:40 Duke folur me Dritanin, për të dashurin që ka jashtë shtëpisë së Big Brother, Aida i ka treguar atij arsyet përse kishin vendosur të krijonin një distancë me njëri-tjetrin. Ajo ka thënë se ai kishte shumë mundësi të ecte përpara, ajo ishte e sigurtë për këtë sepse ngaqë ishte rritur me të, e njihte shumë mirë. Sipas Aidës, gjithë dyshimet që ai kishte, i kishte pikërisht sepse Aida ishte në jetën e tij. Ajo donte që ata të rrinin bashkë, sepse kështu duhej të ishte e jo thjesht për faktin... Vazhdo
Aida dhe Dritani : Zysha, personazh i fortë!
08/03/09 01:05 Aida ka komentuar me Dritanin, arsyen që ai kishte dhënë për ta zgjedhur atë kujdestare të shtëpisë. Ajo i ka thënë se përgjigjia e tij ishte e bukur, por ajo, në vend të tij, do të kishte thënë se donte të zgjidhte banorin x, sepse nuk donte që ai të nominohej. Më pas ata, duke kërcyer, kanë biseduar për Adelajden. Dritani ka thënë se “zysha” që s’ta mbushte syrin, ishte bilbil nga goja. Jo vetëm kaq, por sipas tij, kishte krijuar një figurë. Ai ka cilësuar se kjo ka ndodhur që pas kërcimit... Vazhdo
Dritani zgjedh Aidën
07/03/09 23:00 Kësaj rradhe kujdestare e shtëpisë apo kryefamiljare është zgjedhur Aida. Kjo, jo me votimin e banorëve të tjerë, por me zgjedhjen e Dritanit. Ka qenë Vëllai i Madh që e “detyruar” Dritanin, kujdestarin e mëparshëm, të zgjedhë banorin që do të administronte buxhetin për javën në vazhdim e që përveç kësaj, nuk do të mund të nominohej nga banorët e tjerë. Pasi është menduar pak, Dritani ka thënë emrin e Aidës. Zgjedhja e Dritanit, bëri që Arjoni ta nominonte, duke e arsyetuar veprimin... Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Vajzat kundër djemve
07/03/09 16:47 Adelajda,Zhuljeta dhe Mimoza mendojnë t`i bëjnë ndonjë lojë djemve. Adelajda mendon që të cohen në darkë dhe të vizatojnë djemtë kur ato janë në gjumë. Mimoza ka frikë se mos djemtë zgjohen nga gjumi, kur ato të jenë duke i vizatuar në fytyrë. Adelajda propozon që t`i pikturojnë me penelin e syve. Ajo thotë që do të shikoj reagimin e tyre kur të zgjohen në mëngjes. Mimoza mendon që të mos tregojnë asgjë vajzave të tjera, pasi duhet t`a mendojnë më mirë. Adela mendon që këtë gjë duhet... Vazhdo

Page 1 of 3123