Driton Malohoxhiq

OJQ “Hapi i gjelbër”shfaq filmin dokumentar “Ulqini jemi ne” – “Mi smo Ulcinj”
Mesazhe për ruajtjen e vlerave të Ulqinit Filmi dokumentar “Ulqini jemi ne” si dhe ekspozita me karakter promovues kulturor – ekologjik paraqesin dy pamje të ndryshme të këtij qyteti: nga njëra anë peizazhin e tij të bukur natyror që ia ka dhuruar Zoti, të ndërthurur me trashëgiminë kulturore të krijuar ndër vite, ndërsa nga ana tjetër pamjet e krijuara nga pakujdesia e popullsisë ndaj natyrës Me moton “E dua qytetin tim”, të shtunën në Qendrën e Kulturës në Ulqin, OJQ “Hapi i gjelbër” organizoi... Vazhdo