e ulqinit

Web faqja e komunës së Ulqinit në funkcion
Kumtesë: Web faqja e komunës.  Ju informojmë që pas një kohe të gjatë është riaktivizuar web faqja e komunës së Ulqinit. www.komunaeulqinit.com  dhe www.opstinaulcinj.com Jemi duke punuar ne ndërtimin e një versionit të ri të sajtit i cili do te jetë edhe më interaktiv dhe do ketë një fond më të madh të informacioneve për qytetarët dhe sigurisht do ta radhisin komunën tone në një komunë më transparente dhe në shërbim të qytetarit. Shërbimi për informim i kabinetit të Kryetarit.  Vazhdo

October 7, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Web faqja e komunës së Ulqinit në funkcion
Tags: , , , , ,

Rexha jena të përgaditur për sezonin turistik
Mendojmë se në muajin qershor do të fillojë sezoni turistik u shpreh Ali Rexha , drejtor i organizatës turistike të Ulqinit në emisionin « Mozaik ». Ne me përgatitjet tona pothuajse jemi gati. Përpiqemi që plazhet të jenë sa më shumë të rregulluara dhe t’i plotësojnë të gjitha kërkesat e turistëve. Ulqini ka filluar të përgatitet për sezonin turistik të verës qysh në muajin maj, kur siç theksojnë afaristët e ndryshëm por edhe koncesionerët e plazheve, tashmë gjithçka është nga fundi i përgaditjeve,... Vazhdo

May 20, 2011  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Rexha jena të përgaditur për sezonin turistik
Tags: , , , , , , ,