Edmond Haxhinasto

Bashkëpunim i mirë ndërmjet Tiranës dhe Podgoricës
Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Edmond Haxhinasto, u takua sot me Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Minoriteteve të Malit të Zi, Ferhat Dinosha, për të diskutuar mbi marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Malit të Zi si dhe për të eksploruar mundësi të reja për intensifikimin e tyre. Pas takimit, Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Edmond Haxhinasto u shpreh: “Ishte një kënaqësi e veçantë për mua që takohem me Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Minoriteteve të Malit të Zi, Ferhat... Vazhdo
Mal i Zi-Shqipëri, projekt për lëvizjen e lirë me anë të kartave të identitetit
Shqipëria dhe Mali i Zi po shqyrtojnë mundësitë për të realizuar lëvizjen e lirë për shtetasit e të dyja vendeve me anë të kartave të identitetit. Lajmi është bërë i ditur nga takimi që ministri i Jashtëm, Edmond Haxhinasto ka zhvilluar dje në New York me homologun e tij malazez, Milan Rocen. Gjatë takimit, i cili u zhvillua në një frymë shumë të përzemërt e miqësore, u diskutua mbi forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve të bashkëpunimit mes dy vendeve, si në kuadrin dypalësh, ashtu edhe në kuadrin... Vazhdo

September 23, 2010  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mal i Zi-Shqipëri, projekt për lëvizjen e lirë me anë të kartave të identitetit
Tags: , , ,