Edmond Mehmedi

“Champion”, katër kupa dhe 13 medalje,në Turneun IV Ndërkombëtar “Katana Open 2009”
Garuesi më i suksesshëm nga radhët e KK “Champion” ishte Agon Agani i cili fitoi dy medalje të arta dhe dy kupa. Adonis Markashi fitoi një medalje të artë, një të argjendtë dhe një kupë, Edmond Mehmedi u kurorëzua me një medalje të artë dhe një kupë, Nexhad Çobiq fitoi një medalje të artë dhe dy medalje të bronzta, Gjovan Shkrela dhe Rizo Resyloviq fituan nga një medalje të artë dhe një të bronztë, dhe Genc Murati u kurorëzua me një medalje të bronztë. Tetë garuesit e Klubit të Karatesë “Champion”... Vazhdo

November 13, 2009  :: Sporti / Sport :: Comments Off on “Champion”, katër kupa dhe 13 medalje,në Turneun IV Ndërkombëtar “Katana Open 2009”
Tags: , , , , , , , , , ,

KK “Champion” fitoi 36 medalje
KK “Champion” mori pjesë në këtë garë me 21 garues të cilët u kurorëzuan me 36 medalje, prej të cilave 12 të arta, tetë të argjendta dhe 16 të bronzta. Të shtunën në Ulqin u mbajt Kampionati për kualifikimin shtetëror të Rajonit Jugor për fatosa, pionierë dhe shpresa. Kampionati u organizua nga Federata e Karatesë së Malit të Zi, ndërsa organizator teknik ishte Klubi i Karatesë “Champion”. Në të morën pjesë 193 garues nga dhjetë klube nga rajoni jugor. KK “Champion” mori pjesë në këtë garë... Vazhdo
Punëtorët janë të vendosur të vazhdojnë grevën në fabrikën e Tepihëve dhe Qilimave ,,Ultep” në Katërkollë
KUMTESË PËR OPINION Një delegacion i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, i kryesuar nga kryetari i saj dhe deputeti në Parlamentin e Malit të Zi, z. Mehmet Bardhi, me bashkëpunëtorët, këshilltarët e LD-së në KK të Ulqinit: Kadri Sinani, Tahir Tahiri dhe Basri Lika, si dhe koordinatorët Daut Ceka dhe Hajredin Kovaçi, vizitoi të hënën, më 23. 06. 2008 Shoqërinë Aksionare për Prodhimin e Tepihëve dhe Qilimave ,,Ultep” në Katërkollë dhe biseduan me punëtoret dhe drejtoreshën ekzekutive zonjën Drita Muçaj,... Vazhdo
Katër medalje të arta për klubin e karates “Champion”
Ekipi i katave i datëlindjes z97/z98, i përbërë nga Adonis Markashi, Edmond Mehmedi dhe Genc Murati u kurorezua me medalje të artë. Me medalje të artë në luftra individuale për femra, datëlindja z92, në kategorinë -53kg, u kurorëzua garuesja Selma Gurzakoviq. Të shtunën në Gostivar të Maqedonisë u mbajt “Kupa e Gostivarit 2008”, në të cilën morën pjesë klube të karatesë nga Maqedonia, Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi, në mesin e të cilëve edhe KK “Champion”. “Champion” u... Vazhdo
KK “Champion” mori pjesë në turneun VII ndërkombëtar “sretenje 2008” në Arangjellovac të Serbisë
Champion” – i treti në renditje, Markashi – garuesi më i mirë Megjithëse KK “Champion” mori pjesë në Turne vetëm me gjashtë garues, ai arriti sukses të lakmueshëm duke u renditur në vendin e tretë në renditjen e përgjithshme, ndërsa garuesi i këtij klubi, Adonis Markashi, u shpall garuesi më i mirë i Turneut. Fundjavën e kaluar në Arangjellovac të Serbisë u mbajt Turneu VII Ndërkombëtar “Sretenje 2008”, i cili u organizua nga Federata e Karatesë së Serbisë. Në këtë... Vazhdo

February 21, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” mori pjesë në turneun VII ndërkombëtar “sretenje 2008” në Arangjellovac të Serbisë
Tags: , , , , , , , , , , , ,