Ekspozitën e Fotografive

Ftesë për pjesëmarrje në ekspozitë të fotografive – Dan Xhurretës – Audio
Ftoheni të merrni pjesë në Ekspozitën e Fotografive të fotografit të parë nga Ana Malit, të ndjerit Dan Xhurretës. Expozita do të mbahet në Qendrën për Kulturë, me datën 30.03.2013, në ora 19:00. Falenderoj shoqatën shqiptaro-amerikane “Ana e Malit” në New York dhe “Ndërmarrjen për veprimtari komunale”-Ulqin, si edhe Qendrën për Kulturë, që mundësuan realizimin e këti projekti Me respekt kryetarja e shoqatës “Labeatët” Liljeta Avdiu Cura Lajme nga Ulqini  Vazhdo

March 26, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Ftesë për pjesëmarrje në ekspozitë të fotografive – Dan Xhurretës – Audio
Tags: , , ,