eliminimet

Big Brother Albania 2, Dita 78, Interviste me Arjonin
Big Brother Albania 2, Dita 78, Interviste me Arjonin http://www.dailymotion.com/video/x93gdx  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nata e 11, Spektakli
Big Brother Albania 2, Nata e 11, Spektakli PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10  Vazhdo
Zgjodhëm në bazë të ndjenjëse logjikës
12/04/09 12:50 Banorët diskutojnë për eleminimin e dyfishtë që ndodhi një natë më parë. Ata flasin për mënyrën se si shpëtuan zinxhir nga një banor deri sa në fund ngelën vetëm katër. Sori mendon se hallka lidhëse e këtij zinxhiri ishte Adela e cila zgjodhi pikërisht atë. Ai mendon se nëse Adela nuk do kishtë zgjedhur atë, atëherë zgjedhjet do të ishin ndryshe dhe në nominim do të ishin të tjerë banorë duke ndryshuar kështu të gjitha ekuilibrat e lojës. Adela tregon se ishte në mëdyshje ndërmjet tij... Vazhdo
Kush eshte konkurenti i 2 qe del sot Ani Eltoni Arjani apo Juna ?
Cili Banor Deshironi te Dali Nga Shtepia ë Big Brother Albania 2 ? JAVA 10 ( online surveys)  Vazhdo