elimininohet

Big Brother Albania 2 – Java 10 – Adelajda, Aida, Arjon, Qetsori
Big Brother Albania 2 – Java 10 – Adelajda, Aida, Arjon, Qetsori Te Nominuarit: ADELAJDA XHAMANI AIDA TROKA ARJON MUCA QETSOR FERUNAJ Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191 Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191 Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 QETSORI Arjani dhe Eltoni ADELAJDA Aida dhe Juna ARJANI Qetsori dhe Arjoni MIMOZA Arjoni dhe Anjeza ELTONI Adelajda dhe Qetsori ANJEZA Mimoza... Vazhdo