elton

Adela, bukuria që “vret”
24/04/09 17:30 Ari mendon që Adelajda është mashtruese dhe ia thotë këtë gjë asaj. Ajo e kundërshton duke i thënë që ajo është tipi që kur gënjen i lexohet në fytyrë. Ari i thotë që ai ka tjetër përshtypje, por ajo i thotë që me kalimin e kohës do vërtetojë që përshtypjet e tij janë të gabuara . Ari i thotë Mimozës që të vënë një bast për këtë gjë. Në kopësht vjen Eltoni i cili i bashkohet bisedës. Ai thotë:-“Adelajda mund të jetë një manipulatore shumë e mirë , por jo mashtruese!”... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 78, Interviste me Eltonin
Big Brother Albania 2, Dita 78, Interviste me Eltonin  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 78, Eleminimi i Eltonit
Big Brother Albania 2, Dita 78, Eleminimi i Eltonit  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Intervista –  Dritanit Shehaj
Intervista ë Dritanit Do të pozoja nudo për para Nuk jam penduar për sjelljen agresive ndaj tre banorëve të rinj Cili ishte reagimi i së fejuarës tënde dhe komentet e saj për daljen tënde nga loja? Nuk e priste të dilja, beson se meritoja të vazhdoja të isha brenda shtëpisë së BB. Po komenti i babait tënd mbi sjelljen brenda shtëpisë së BB, cili ishte? Më përgëzoi për qëndrimin që kam mbajtur. Ku ke gabuar? Nuk besoj se kam gabuar, i kam thënë dhe i kam bërë gjërat siç e kam ndier. Nuk më duket se... Vazhdo
Eltoni : Do ta bëja Mozën si Kate Moss
16/04/09 14:21 “Moza është bërë shumë e mirë sot!”- ka thënë Arjoni, duke biseduar me Anjezën dhe Eltonin. Ky i fundit i ka thënë se Mimoza ishte përditë shumë e mirë. Më pas ai ka shtuar se po të merrej me modë, do ta bënte Mozën si Kate Moss. Sipas Arjonit, ajo ishte e mirë ashtu sic ishte. Për të dy djemtë nganjëherë ajo e tepronte në tualetin që përdorte.  Vazhdo
Dënim për banorët
14/04/09 18:59 “Big Brother” duke parë që Ari ka përsëritur disa veprime që bien ndesh me rregulloren, vendos t`i japë të gjithë banorëve një dënim. Ky vendim ka ardhur për të gjithë për arsye se banorët jetojnë në grup, dhe zgjedhjet e njërit i pësojnë, dhe i gëzojnë në grup. Dënimi konsiston në lidhjen me litarë me njëri-tjetrin në grupe prej katër dhe tre vetash. Ato janë të detyruar që të spostohen në grupe, për të koordinuar gjithcka, dhe nuk lejohen absolutisht që të zgjidhen nga litarët... Vazhdo
Toni dhe Aida : Të paraqitesh sic je
13/04/09 16:30 Aida, Ari dhe Eltoni diskutojnë për sjelljen e Mimozës, faktin që ajo thotë që nuk ka puthur asnjëherë. Eltoni thotë që ajo nuk është aq naive sa duket, dhe shton që banorët nuk i kanë thënë të vërtetën njëri-tjetrit. Ari thotë:-“Si ka mundësi që gjithë kjo vajzë e bukur të jetë manipulatore?!” Eltoni mendon se njerëzit e shfrytëzojnë pamjen për ta bërë një gjë të tillë. Aida mundohet ta justifikojë, duke thënë që ndoshta Mimoza mund ta ketë problemin nga familja që nuk shprehet... Vazhdo
Flet babai i Eltonit
Djali im është i afrueshëm dhe kjo mund të erret si dobësi. Ai nuk ndikohet, sepse ka strategjinë e tij Lajmin se u pranua në përzgjedhjen për të hyrë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, prindërit e Eltonit e pritën shumë të entuziazmuar. Pavarësisht se vendimi për të marrë pjesë në një spektakël të këtyre përmasave ishte totalisht i Eltonit dhe askush nuk mund të ndikonte në vendimet e tij, ai ka pasur gjithmonë përkrahjen e plotë të prindërve. Eltoni ka mbaruar Fakultetin e Gjuhëve të Huaja... Vazhdo