Elvis Lika

Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”
Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta. Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes: Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj Leona Markiq,2003 e me te reja dhe Admir Sella I grupmoshes 2001 Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale : Milica Bundallo-2002 Fjolla Dervishi-2002 Eliza... Vazhdo
KK “Champion” fitoi 36 medalje
KK “Champion” mori pjesë në këtë garë me 21 garues të cilët u kurorëzuan me 36 medalje, prej të cilave 12 të arta, tetë të argjendta dhe 16 të bronzta. Të shtunën në Ulqin u mbajt Kampionati për kualifikimin shtetëror të Rajonit Jugor për fatosa, pionierë dhe shpresa. Kampionati u organizua nga Federata e Karatesë së Malit të Zi, ndërsa organizator teknik ishte Klubi i Karatesë “Champion”. Në të morën pjesë 193 garues nga dhjetë klube nga rajoni jugor. KK “Champion” mori pjesë në këtë garë... Vazhdo