Enver Hoxhaj

Ministri Hoxhaj priti deputetin shqiptar në Mal të Zi, Fatmir Gjeka
Prishtinë, 10 nëntor 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pritur sot në takim deputetin shqiptar në Parlamentin e Malit të Zi, lider i “Koalicionit Shqiptar”, Fatmir Gjeka. Pas takimit, ministri Hoxhaj ka vlerësuar lartë bashkëpunimin e rregullt me partitë politike të shqiptarëve në Mal të Zi, si dhe me institucionet e Malit të Zi. Hoxhaj tha se Qeveria e Republikës së Kosovës ka një bashkëpunim të shkëlqyer me Qeverinë e Malit të Zi. “Dy ministritë tona kanë... Vazhdo

November 10, 2012  :: Ngjarjet - Events, Politika :: Comments Off on Ministri Hoxhaj priti deputetin shqiptar në Mal të Zi, Fatmir Gjeka
Tags: , , , , , , , , ,

Ministri Hoxhaj takon Genci Nimanbegun, Deputet shqiptar në Malin e Zi
Prishtinë, 19 tetor 2012 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pritur Genci Nimanbegun, Deputet i Koalicionit “Forca për Bashkim” në Parlamentin e Malit të Zi. Ministri Hoxhaj e ka informuar z. Nimanbegun për progresin dhe perspektivat e zhvillimeve në shtetin e Kosovës. Hoxhaj theksoi fuqizimin e vazhdueshëm të subjektivitetit ndërkombëtar të Republikës së Kosovës dhe avancimin e marrëdhënieve miqësore me të gjitha shtetet demokratike të rajonit. Në këtë kontekst, Hoxhaj... Vazhdo

October 19, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Ministri Hoxhaj takon Genci Nimanbegun, Deputet shqiptar në Malin e Zi
Tags: ,

Ministri Hoxhaj: Kosova e Mali i Zi këtë vit shkëmbejnë ambasadorët
Foto: VLADA.ME FJALIMI I MISTRIT HOXHAJ Hoxhaj të mërkurën është takuar me Presidentin e Malit të Zi, Filip Vujanovic, Kryeministrin Igor Luksic dhe homologu Milan Rocen. Gjatë këtyre takimeve është konfirmuar vullneti i dyanshëm për hapjen e ambasadave të dy shteteve në Prishtinë dhe Podgoricë. Ministri kosovar ka njoftuar udhëheqësit e Malit të Zi edhe për Ligjin e miratuar në Qeverinë e Kosovës, i cili e përfshinë komunitetin malazez në mesin e komuniteteve të Kosovës. Ndërsa, është siguruar nga udhëheqësit... Vazhdo

January 11, 2012  :: Politika :: Komente (3)
Tags: , , ,

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo