Eranda Libohova

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Eranda Libohova: Ka ndodhur të më braktisin…
E pranon hapur se i ka ndodhur ta braktisin. “Para dhjetë vjetësh i dashuri im u largua për në Amerikë për çështje pune. Aty lidhja mori fund me aq. Por, më së shumti kam qenë unë ajo që kam braktisur”, është shprehur për media këngëtarja e njohur Eranda Libohova. E pyetur nëse do ta linte shtëpinë për të jetuar nën një çati me partnerin, Eranda ka thënë se me pak vështirësi, do ta bënte një gjë të tillë. Megjithatë, nëse deri vonë ka menduar se bashkëjetesa është një zgjidhje e mirë, tani... Vazhdo

November 16, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Eranda Libohova: Ka ndodhur të më braktisin…
Tags: