Erjola Jolldash

Aida komenton Big Brother Albania 2
“Sori, një luftarak i denjë”, “Tema e familjes sime është përfolur shumë, s’do ta lejoj më këtë” BIKA Gjërat pozitive – Idealiste. Gjërat negative – S’mundohet të njohë njerëzit. Po ta kishe sot përballë çfarë do t’i thoshe? – Si thua për pendët? Kujt i ranë? ADELAJDA Gjërat pozitive – ??? Kompromisi me ambientin. Gjërat negative – Manipuluese. Po ta kishe sot përballë çfarë do t’i thoshe? – Kur do të vish ta pimë një kafe në Tiranë. ZHULJETA Gjërat... Vazhdo
Video Big Brother – Erjola
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/erjola.flv  Vazhdo

February 8, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Video Big Brother – Erjola
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2 : Erjola Jolldashi (Profili)
Mosha: 25 vjec Vendlindja: Elbasan Vendbanimi: Kucovë, së fundi ka ardhur në Tiranë Gjendja civile: E martuar me një fëmijë Sytë: Gështenjë Flokët: Të verdha Arsimi: I lartë. Vazhdon studimet për Agro-Biznes, Viti II, Elbasan. Profesioni: Ndihmon burrin në biznesin e fruta-perimeve Hobi: Llafet! Do të hyjë në Big Brother sepse: ka shumë energji pozitive që do donte t’ua transmetonte dhe të tjerëve. Karakteristika: Thotë që është tip karizmatik, e aftë të përshtatet me cdo grup shoqëror. Mendon... Vazhdo