Ervin Lati

Ulqinaku Ervin Lati vetëvritet, hidhet nga kati 10 në Tiran
Tiranë -Vetëvritet studenti i filozofisë, duke u hedhur nga kati i dhjetë i pallatit ku banonte. Ngjarja ndodhi dje rreth orës 16.30 në rrugën “Don Bosko”, në kompleksin e pallateve të “Arabit”, pranë qendrës profesionale “Don Bosko”. Viktima është identifikuar nga policia me emrin Ervin Lati, 33 vjeç, nga Ulqini i Malit të Zi. Nga të dhënat e policisë mësohet se viktima banonte i vetëm në një apartament në rrugën “Don Bosko” dhe ishte student në vitin e tretë në... Vazhdo