Ethem Ramadanin

Inva Mula shpërndan ftesat e dasmës me Ethemin
Ajo çfarë sopranoja Mula u përpoq të përgënjeshtronte dhe ta reklamonte si një miqësi dhe bashkëpunim në ndihmë të kulturës dhe artistëve shqiptarë me biznesmenin Ramadani, ishte një farsë. Por, që “Bluetooth” sërish ka arritur të zbulojë të vërtetën. Inva Mula do te martohet ne Jeruzalem me Ethem Ramadanin TIRANE-Sopranoja me famë botërore, Inva Mula do të martohet në fund të muajit qershor për të dytën herë. Dhëndri do të jetë biznesmeni kosovar, Ethem Ramadanin. Ajo çfarë sopranoja Mula u përpoq... Vazhdo