Eurovison 2010

Genta Ismajli, do të përfaqësojë Zvicrën në Eurosong
Genta Ismajli, do të përfaqësojë Zvicrën në Eurosong Posted on Oct. 31st, 2010 by BERNI Që Genta Ismaili po përpiqet medoemos të gjej sukses jashtë kufijve shqiptarë këtë e kemi dëshmuar nga viti në vit, por askush nuk e kishte pritur lëvizjen e saj të fundit. Fillimisht tregoi se do të dilte në MTV në Amerikë, madje bashkëpunoi dhe me Kara Dio- Guardi, publikoi disa këngë në anglisht, por…asgjë më tepër. Më vonë tregoi se kishte filluar bashkëpunimin me këngëtarin e njohur turk Cuneyt Çakim me të... Vazhdo

October 31, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Genta Ismajli, do të përfaqësojë Zvicrën në Eurosong
Tags: , , , , , , ,