Fabrika e Mobileve

Fabrika e Mobileve “Kurti” ekspozuesi më i mirë në Panairin e Podgoricës
Fabrika e Mobileve “Kurti” ndodhet në hyrje të Ulqinit. Ky emër nuk është i panjohur në fushën e biznesit ulqinak. Kjo ndërmarrje mori Çmimin si ekspozuesi më i mirë në Panairin e Tretë të Mobileve dhe Pajisjeve, i cili u mbajt nga data 30 dhjetor deri më 3 nëntor në Podgoricë. Fillimi i këtij biznesi e ka origjinën në mendjen krijuese dhe shpirtin afarist të Kabil Kurtit, i cili sapo përfundoi studimet për kimi në pamundësi punësimi në profesion së bashku me të vëllanë e tij para 15 vjetësh çeli... Vazhdo