familjen

Ani : Kam mall për familjen
27/03/09 13:15 Ani fillon të tregojë për familjen e tij dhe se si e kalojnë kohën. Atij i mbushen sytë me lot gja të kësaj bisede. Ai tregon se edhe kur Aida lexoi letrën që i kishte ardhur, ishte prekur shumë. Sipas Aidës, ky reagim vjen ngaqë nuk është larguar më parë nga familja dhe ndaj e ndjen kaq shumë. Ani e pohon me kokë e vazhdon të qajë nga malli.  Vazhdo