Faruk Hasanaga

Faruk Hasanaga kampion i Malit të Zi + Foto
Në disiplinën e luftrave, medalje të bronzta fituan Katarina Kujunxhiq dhe Tamara Kuzman. Ndërkaq në kata, ekipi i pionierëve u kurorëzua me medalje të argjendtë, kurse Basro Sadikoviqi me medalje të bronztë. Garuesi i Klubit të Karatesë “Albulena”, Faruk Hasanaga, është shpallur kampion në kata individuale për fatosa në Kampionatin e Malit të Zi për fatosa, pionierë, kadetë dhe juniorë. Ai ka qenë garuesi më i dalluar i këtij klubi në këtë kampionat dhe Kupën për seniorë të rinj. Hasanaga... Vazhdo

January 18, 2013  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Faruk Hasanaga kampion i Malit të Zi + Foto
Tags: , , ,