Fatmir Limaj

Fatmir Limaj në Mal të Zi u prit nga homologu i tij Llopmar
Pritet intensifikim i bashkëpunimit në lëmin e infrastrukturës rrugore Ministri i Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit, Fatmir Limaj dhe homologu i tij malazias, Andria Llompar kanë thënë se në kuadër të marrëdhënieve të mira, Kosova dhe Mali i Zi do të intensifikojnë bashkëpunimin për çështjet me interes të përbashkët, sidomos në lëmin e infrastrukturës rrugore, transportit hekurudhor si dhe aviacionit civil. Ministri i TPTP të Republikës së Kosovës, Fatmir Limaj gjatë vizitës së tij të parë si delegacion... Vazhdo

August 28, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Fatmir Limaj në Mal të Zi u prit nga homologu i tij Llopmar
Tags: ,

Shkarkohet zëvendësministri Naser Osmani?
Kryeministri Hashim Thaçi ka vendosur ta shkarkojë zëvendësministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Naser Osmani, për shkak të sjelljeve joparlamentare, për shkak të kërcënimeve dhe për shkak të fyerjes së Qeverisë, bën të ditur televizioni publik i Kosovës RTK, duke u thirrur në burime të veta. Ky vendim, pason ngjarjet pas fyerjeve që ndodhën në seancën e sotme të Kuvendit. Gjithçka ndodhi pasi ministri i Transportit Fatmir Limaj mori fjalën në emër të Qeverisë, ndërkaq kjo u pasua me reagimet e deputetit... Vazhdo

July 2, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Politika, Rajoni / Region, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shkarkohet zëvendësministri Naser Osmani?
Tags: , , ,

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo