Fatmir Sejdiun me rastin e 17 shkurtit

Tahir Tahiri uroi presidentin Sejdiu në përvjetorin e pavarësisë së Kosovës
Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi, Tahir Tahiri, nëpërmes një shkrese,  uroi të hënën presidentin e Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiun me rastin e 17 shkurtit, njëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, duke u shprehur i bindur se Kosova  do të dijë të përballet me të gjitha sfidat e reja në rrugën e saj drejt BE-së dhe integrimeve euro-atlantike.  “Në këtë përvjetor të rëndësishëm për popullin e Kosovës, mbarë  kombi shqiptar, dhe ne shqiptarët në Malin... Vazhdo