Fejzi Hoxha

Selim Resulbegoviq – bartës i listës të Partis Socialdemokrate (PSD) Ulqin
Politika te cilen e ofron PSD qytetarve te Ulqinit , u mundson angazhim me te madh dhe me kualitativ te rinjve ne kualifikim te larte arsimor si dhe promovimin dhe permbushjen e tendencave dhe kualiteteve te tyre profesionale dhe personale. Koncepti i ri, i udheheqesis komunale, i PSD-es  nenkupton angazhim me te madh  dhe me shum hapsir per te rinjt ne vende vendimmarrese. Nje prej qellimeve kryesore  te politikes sone, eshte lufta per krijimin e kushteve, te cilat do te ju mundesonin  te rinjeve te arsimuar qe  afirmimin e tyre... Vazhdo
A do të rrezikohet Ada?
Synimi i Shqipërisë, që afër kufirit me malin e Zi të ndërtojë një central bërthamor, sipas disa vlerësimeve të ekologëve do të rrezikonte edhe zonën e Adës së Bunës, që shtrihet në fund të Plazhit të Madh të Ulqinit. Pas informacioneve të kohëpaskohshme për synimin e Shqipërisë që në Liqenin e Shkodrës, dhe shumë afër kufirit me Malin e Zi të ndërtojë një central bërthamor, opinionin malazez tani po e mundon edhe lajmi tjetër, se Shqipëria planifikon të ndërtojë një hidrocentral në lumin Drin,... Vazhdo