fene

Ulqini në një libër xhepi
Gjithçka e nevojshme për një turist fillestar që viziton Ulqinin. Guida “Welcome to Ulqin – Ulcinj Montenegro”,është një ftesë tjetër për të huajt për të vizituar Ulqinin.Duhet botuar sipas stilit të guidave në Perëndim, si një liber xhepi, kjo guidë duhet të ofron informacion interesant, praktik dhe të lehtë për t’u përdorur. Ky botim duhet të përbëhet nga 50 faqe, ilustruar me foto me ngjyra, të realizuara nga nga Ulqini dhe rethina e saj me palazhe dhe pejzazhe të nryshëme.Libri duhet të permban... Vazhdo
Bjordi : Dua të di mbi fenë tënde
03/04/09 14:45 Bjordi i kërkon Adelës që të flasin për një temë paksa delika te për të. Ai i tregon se nuk ka shumë njohuri në lidhje me fenë myslimane dhe kërkon prej saj që t’i tregojë disa gjëra apo që edhe ai t’i bëjë pyetje rreth asaj teme. Adela bie dakord dhe fillon t’i tregojë. Bjordi është më shumë i interesuar të dijë për femrat myslimane që mbulohen me shami. Adela ia spjegon këtë gjë përse ndodh. Bjordit i lindin shumë pyetje dhe Adela mundohet që t’u përgjigjet të gjithave. Ata shpesh... Vazhdo