FerdinandXhaferraj

Shqipëri-Mali i Zi, bashkëpunime për turizmin dhe kulturën – Video
Ministri i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve z. Ferdinand Xhaferraj bëri një vizitë në Republikën e Malit të Zi ku ishte i ftuar nga dy homologët e tij Ministri i Turizmit z. Predrag Nenezic dhe Ministri i Kulturës, Sporteve dhe Mediave z. Branislav Micunovic. Qëllimi i takimit me Ministrin e Turizmit të Malit të Zi, ishte kryesisht prezantimi i një projekt draft marrëveshjeje me qëllimin institucionalizimin e ideve të përbashkëta në shërbim të shkëmbimit të përvojave të ndërsjellta dhe insifikimin... Vazhdo

March 8, 2010  :: Politika :: Comments Off on Shqipëri-Mali i Zi, bashkëpunime për turizmin dhe kulturën – Video
Tags: , ,