ferhat dinosha Rruga Durrës-Prishtinë

Fillojnë integrimet brendashqiptare
Përurohet tuneli i Kalimashit Ëndrra po bëhet realitet. Merre si ta marrësh, por këtë ëndërr e ka ëndërruar i pari Sali Berisha dhe është pikërisht ai, “gërshërët” e të cilit po e bëjnë realitet. Kjo nuk është më e rëndësishmja, por është mirë të dihet. Ashtu siç është mirë të dihet se kjo nuk kishte ndodhur po të mos shembej komunizmi, po të mos ndodhte rezistenca paqësore dhe lufta e armatosur e UÇK-së ndaj regjimit të Millosheviqit, po të mos ndodhte intervenimi humanitar i NATO-s, po të... Vazhdo