Festa e Flamurit

Studentët e Ulqinit organizojnë sot,100 vjetorin e Pavarësisë,ora 18:00
Me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, festimet u ndjenë edhe tek studentët nga Ulqini,Ana Malit dhe viseve tjera nga Mali i Zi në Prishtinë. Pra mos mungoni sotë me 26.11.2012 në Qender per kulture ne Ulqin në ora 18:00 Studentët e Ulqinit në Prishtinë  Vazhdo

November 25, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Studentët e Ulqinit organizojnë sot,100 vjetorin e Pavarësisë,ora 18:00
Tags: , , ,

“Kalendari” – Shqiptarët në Mal të Zi në 100 vite
“Kalendari” – Shqiptarët në Mal të Zi në 100 vite “Kalendari” përfshin tri pjesë,duke vënë në qendër të vëmendjes një epizodë të jetës së ulqinakëve dhe shqiptarëve në trevat tjera në Malin e Zi në 100 vite. Kundërshtitë : pesimizëm – optimizëm,bashkim-ndarje,lumturi-vuajtje,gëzim-trishtim,përbëjn një gërshetim të veçantë të shënuar në kalendar. Persiatja e shqiptarëve në Malin e Zi ndër vite,për të hapur kufirin me shtetin Amë,shënonte një ngjarje rrëqenthëse dhe atdhetare,si... Vazhdo
Shoqata Humanitare Shqiptare-Amerikane organizon Festën e Flamurit
Hello everyone, It’s time to celebrate Festen e Flamurit 2009! This year it will be held at The Kings Caterers in Bristol,it’s a big hall  so we have plenty of room. We also have some new singers & a  clown for the children Please purchase your tickets ahead of time See attached flyer for all the info:  www.kingscaterers.com/  Vazhdo