FESTA E MADHE ANAMALASE

U mbajt edicioni i pestë i manifestimit “Pranvera në Anë të Malit”
Festa e madhe anamalase Pas organizimit me sukses të Sesionit shkencor “Shasi i lashtë, monument i kulturës”, i cili u mbajt më 16 dhe 17 maj e që tuboi studiues nga Mali i Zi, Kosova dhe Shqipëria, të shtunën dhe të dielën u mbajt pjesa tjetër e manifestimit “Pranvera në Anë të Malit 2008”. Të shtunën u mbajt dita e sportit, në kuadër të së cilës u mbajt gara në vrapim, turneu në shah dhe turneu në volejboll, kurse dita qendrore e cila sivjet u mbajt në një ambient tjetër, pranë restorantit... Vazhdo