Festivali Evropian i Këngës për Fëmijë

Në Festivalin e VIII të këngës për fëmijë – fituese Hafize Lamoja
Çmimi i Parë për Hafize Lamon Fituese e edicionit të 8-të të Festivalit të Këngës për Fëmijë “Ulqini 2013”, i cili u mbajt të shtunën në pallatin e Qendrës Kulturore të Ulqinit, është këngëtarja e re nga Ulqini, Hafize Lamoja. Kënga e saj “Fluturoj si shqipe”, me tekst të Cani Lazos, ndërsa muzikë dhe orkestrim të Sefer Hajrullahut, u vlerësua me Çmimin e Parë nga juria e Festivalit në përbërje Ali Salaj, publicist dhe kritik arti, Gjylije Pelinku, studente e solokëndimit në Akademinë... Vazhdo

February 18, 2013  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Festivalin e VIII të këngës për fëmijë – fituese Hafize Lamoja
Tags: , , , , ,