Fikret Dushku

Klubi i Taekwondo-së Ulqini me 24 medalje të arta në Podgoricë
Taekwondo kupa e Malit tĂ« Zi GjatĂ« kĂ«tij vikendi me datĂ« 02.12.2012 nĂ« PodgoricĂ« u mbajtĂ« kupa e Malit tĂ«Zi pĂ«r vitin 2012 nĂ« sportin olimpik tĂ« Taekwondo-sĂ«. NĂ« kĂ«tĂ« kampionatĂ« klubi i Taekwondo-sĂ« Ulqini u paraqit me 15 garues si nĂ« diciplinĂ«n e formave ashtu edhe nĂ« kategoritĂ« pĂ«rkatĂ«se pionir, kadet, junior dhe senior. Rezultati pĂ«r klubin e TK Ulqinit ishte si mĂ« poshtĂ«: GjithĂ«sejt 34 medalje prej tyre, 24 medalje tĂ« arta, 8 medalje tĂ« argjendĂ«ta dhe 2 medalje tĂ« bronzit. NdĂ«rsa nĂ« plasmanin gjeneral... Vazhdo

December 3, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Taekwondo-sĂ« Ulqini me 24 medalje tĂ« arta nĂ« PodgoricĂ«
Tags: , , , , , , ,

Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia + Foto
ShtatĂ« medalje pĂ«r taekwondo Ulqinin nĂ« turneun Korçulla open Croatia. Me datĂ« 25-26.082012 nĂ« Korçulla tĂ« KroacisĂ« u mbajtĂ« turneu ndĂ«rkombĂ«tarĂ« nĂ« sportin olimpik tĂ« taekwondo-sĂ«. NĂ« turne morĂ«n pjesĂ« 350 garues nga nĂ«ntĂ« shtete rajonale. Klubi i taekwondo-sĂ« Ulqini u paraqit me pesĂ« garues, tĂ« cilĂ«t fituan gjithĂ«sejt 7 medalje: 3 tĂ« arta, 1 e argjemdĂ« dhe 3 tĂ« bronzit. Me medalje u kurorzuan. Bojan Vladisavljevic medalje e artĂ« nĂ« diciplinĂ«n e Formave, ndĂ«rsa medalje e argjend nĂ« diciplinĂ«n e dyluftimit. Medina... Vazhdo

August 29, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on ShtatĂ« medalje pĂ«r taekwondo Ulqinin nĂ« turneun Korçulla open Croatia + Foto
Tags: , , , ,

Esad Kraja u stolis me medalje të artë në Beograd
Taekwondo Ulqini nĂ« Beograd open omega 2012 Gjatë  kĂ«tij vikendi me datĂ« 10.03.2012 ne Beograd u mbajtĂ« turneu ndĂ«rkombĂ«tarĂ« nĂ« sportin olimpik tĂ« Taekwondo-sĂ« Beograd Open omega 2012 Esad Kraja kthehet me medalje tĂ« artĂ«. NĂ« kĂ«tĂ« turne morĂ«n pjesĂ« 9 shtete me 500 garues. Klubi i Taekowndo-sĂ« Ulqini u paraqit me 5 garues, dhe arriti kĂ«tĂ«t rezultatĂ«: katĂ«r medalje, njĂ« medalje e artĂ«, dhe tri me dalje tĂ« bronzit. Me medalje tĂ« artĂ« u shpĂ«rblye Esad Kraja. Medalje tĂ« bronzit fituan:  Medina Kanaqi, Edina Kraja... Vazhdo
Fikret Dushku trajneri më i mirë për vitin 2011 në komunën e Ulqinit
Me datĂ« 26.12.2011 Komuna Ulqinit shpalli zyrtarishtĂ« sportistĂ«t mĂ« tĂ« sukseshĂ«m pĂ«r vitin 2011. Nga klubi i Taekwondo-sĂ« Ulqini kryetrajneri i kĂ«tij klubi Fikret Dushku u shpallĂ« trajneri mĂ« i sukseshĂ«m pĂ«r vitin 2011. Si selektor i Malit tĂ« Zi pĂ«r Junior dhe Forma, poashtu pĂ«rfaqsues i Malit tĂ« Zi nĂ« forma, pjesmarrĂ«s nĂ« kampionatin europin pĂ«r junior dhe forma, trajnerĂ« interncional i cili me sukses e kaloi seminarin 20 ditorĂ« nĂ« Koren e Jugut, fitues i 172 medaljeve dhe 12 kupave pĂ«rgjate vitin 2011, fitues... Vazhdo
Fikret Dushku me çërtifikatë ndërkombëtare
Nga data 18 qershore deri me 10 korrik nĂ« Koren e jugut u mbajtĂ« seminari 20 ditorĂ« pĂ«r trajnerĂ« ndĂ«rkombĂ«tarĂ« e oraganizuar nga federata botĂ«rore e Taekwondo-sĂ«.Nga Mali i Zi nĂ« kĂ«tĂ« seminarĂ« mori pjesĂ« kryetrajneri i klubit tĂ« taekwondo-sĂ« Ulqini Fikret Dushku. NĂ« kĂ«tĂ« seminar trajneri i KT Ulqinit u tregua i sukseshĂ«m i cili nĂ« testin final u shpĂ«rblye me çertifikatĂ« ndĂ«rkombĂ«tare.NĂ« kĂ«tĂ« seminarĂ« morĂ«n pjesĂ« 22 trajnerĂ« nga 20 vende tĂ« botĂ«s. Seminari u organizua nĂ« universitetin “Kyung Hee”... Vazhdo

July 13, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Fikret Dushku me çërtifikatĂ« ndĂ«rkombĂ«tare
Tags:

Taekwondo kampionati i Malit te Zi
GjatĂ« kĂ«tij vikendi me datĂ« 17.10.2010 nĂ« Podgoric u mbajt kampionati i Malit tĂ« Zi nĂ« sportin olimpik tĂ« Taekwondo-sĂ« pĂ«r kategorinĂ« e pionirĂ«ve, kadetĂ«ve dhe juniorĂ«ve. Klubi i Taekowndo-sĂ« Ulqini kampion i Malit tĂ« Zi, shkĂ«lqen me 14 medalje tĂ« arta, gjegjĂ«sisht 14 kampion nĂ« Mal tĂ« Zi nga KT Ulqini. Klubi i taekwondo-sĂ« ulqini u paraqit me 23 garues, ku pĂ«r shkaqe finaciare klubi i taekwondo-sĂ« Ulqini nuk arriti qĂ« tĂ« marrĂ« pjesĂ« me njĂ« numĂ«r edhe mĂ« tĂ« madhĂ« garuesish, kĂ«shtu qĂ« u detyruan  tĂ«... Vazhdo
Taekwondo Club “ULQINI” nĂ« Korçula Open Croatia
GjatĂ« kĂ«tij vikendit me datĂ« 21-22.08.2010 u mbajt Turniri ndĂ«rkombĂ«tarĂ« nĂ« sportin olimpik tĂ« Taekwondo-sĂ«. Suksesi i KT Ulqnit nĂ« arenĂ«n ndĂ«rkombĂ«tare u dĂ«shmua edhe njĂ«herĂ« me arritje tĂ« lartĂ« ku nĂ« mesin e 8 shteteve dhe 28 klubeve KT Ulqini i sjell qytetit tone edhe dy trofe, kupĂ«n e vendit tĂ« parĂ« nĂ« diciplinen e formave dhe kupen e vendit tĂ« tretĂ« nĂ« rĂ«nditjen e pĂ«rgjithshme. Turniri u mbajt nĂ« ujdhesĂ«n e bukur tĂ« korçullĂ«s nĂ« njĂ« ambient tĂ« hapur ne qendĂ«r tĂ« qytetit. NĂ« kĂ«tĂ« turnirĂ« morĂ«n... Vazhdo

August 27, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Club “ULQINI” nĂ« Korçula Open Croatia
Tags: ,

Taekwondo Ulqini merr 4 çmime nga Komuna e Ulqinit
TĂ« premtem me datĂ« 25.12.2009 nĂ« shtĂ«pin e kulturĂ«s nĂ«n organizimin e komunĂ«s sĂ« Ulqinit u bĂ« ndarja e çmimeve pĂ«r sportistĂ«t e qytetit tonĂ«. NĂ« mesin e shumĂ« klubeve sportive ishte edhe klubi i Taekwondo-sĂ« Ulqini i cili merr 4 çmime. Nga klubi i Taekwondo-sĂ« Ulqni garuesi Mersudin Kurti vlerĂ«sohen si sportisti mĂ« me perspektiv, ndĂ«rsa Besnik Shata garuesi mĂ« i mirĂ«. Klubi i Taekwondo Ulqini fiton çmimin si klubi mĂ« me perspektiv i qytetit tonĂ«, dhe kryetrajneri Fikret Dushku shpĂ«rblehet poashtu mĂ« njĂ« mirĂ«njohje... Vazhdo

December 26, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Taekwondo Ulqini merr 4 çmime nga Komuna e Ulqinit
Tags: , , , , ,

Pasurohet vitrina e medaljeve ndërkombëtare
Taekwondo-sĂ« “Ulqini” i ka shtuar vitrinĂ«s sĂ« medaljeve tĂ« fituara nĂ« garat ndĂ«rkombĂ«tare edhe shtatĂ« medalje tĂ« tjera, duke e rritur numrin e medaljeve tĂ« fituara gjatĂ« kĂ«tij viti nĂ« 18, nĂ« katĂ«r turne me karakter ndĂ«rkombĂ«tar ku ka marrĂ« pjesĂ« gjatĂ« kĂ«tij viti. Garuesit e KT “Ulqini” kanĂ« fituar dy medalje tĂ« arta, tri medalje tĂ« argjendta, dy medalje tĂ« bronzta si dhe dy kupa nĂ« Turneun “Fojnica Open – Bosna dhe Hercegovina”, i cili u mbajt nĂ« fundjavĂ«. Me medalje tĂ« arta u kurorĂ«zuan Arben... Vazhdo
Takewondo“Ulqini” Arijeta Zati kampione e dyfishtĂ«
U mbajt kampionati i Malit tĂ« Zi nĂ« taekwondo pĂ«r kadetĂ« dhe seniorĂ« KampionĂ« tĂ« Malit tĂ« Zi u shpallĂ«n edhe Adnan Hoxha, Rinor Jahja, Ardijana Karamanaga, Adelisa Muslijeviq dhe Adnan Hasa, i cili fitoi dy medalje tĂ« arta dhe njĂ« tĂ« bronztĂ«. Klubi i Takewondo-sĂ« “Ulqini” fitoi 32 medalje nĂ« Kampionatin e Malit tĂ« Zi pĂ«r kadetĂ« dhe seniorĂ« qĂ« u mbajt mĂ« 26 prill. “Ulqini” fitoi shtatĂ« medalje tĂ« arta, 12 medalje tĂ« argjendta dhe 13 medalje tĂ« bronzta. Rezultatin mĂ« tĂ« mirĂ« e arriti Arijeta Zati, e cila... Vazhdo

Page 1 of 212