final

Big Brother Albania 2: Ardian Pojana eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Ardian Pojana!  Vazhdo
Për finalen
12/05/09 16:27 Adi dhe Qetsori marrin rreze dielli dhe diskutojnë se cfarë do bëjnë kur të dalin jashtë. Adi e pyet:-“Kur do mbaroj ky pushimi?” Sipas Qetsorit mbaron të shtunën me natën finale. Adi mendon që pas spetaklit të së shtunës të organizohen me të gjithë banorët dhe të shkojnë në diskotekë. Ato bëjnë shaka duke thënë që spetakli final do zgjasë aq shumë sa që atyre do u duhet të vishen që në mëngjes, pasi mund të fillojë më herët se zakonisht.  Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Për finalen
Tags: , , ,

Në finale por jo fitues
12/05/09 02:21 Ari i thotë Sorit se me lojën që ai ka bërë ka mundur të përfitojë por jo të fitojë. Sori ia kthen se kjo mund të jetë e vërtetë ose ai mund të jetë dhe një motiv për fituesin. Ari shton se ndoshta Sori mund të fitojë vërtetë. Ai mendon se mundësinë e ka si gjithë të tjerët, por me karakterin që ka ka mundur të përfitojë vec të shkojë në finale dhe jo tërësisht ka qënë loja e tij ajo që e ka sjellë deri këtu. Ari thotë se e ka vlerësuar mirë karakterin e tij dhe e kupton që ai... Vazhdo
Anjeza: Sori të jetë në finale
03/05/09 19:51 Qetsori duke mësuar Anjezën të luaj ping pong diskuton për lojën brenda në shtëpi. Ai e pyet se kush mendon ajo që mund të dalë këtë javë. Sipas saj mund të dalë Adelajda ose Mimoza. Ajo ka arritur në këtë konkluzion duke parë faktin që ai ka dalë 12 herë në nominim dhe nuk ka qenë asnjëherë në dyshen e fundit për të dalë. Qetsori thotë që është munduar që të jetë gjithmonë njësoj , por njëkohësisht duke ngritur dhe disa strategji. Anjeza i thotë:-“Është e drejtë që ti të... Vazhdo

May 7, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza: Sori të jetë në finale
Tags: , , , , ,

Do kapemi se jemi afër finales
29/04/09 20:45 Gjatë kohës që banorët ishin duke ngrënë, Junida kapet me Mimozën, duke i vënë në dukje sjelljen e saj në kuzhinë duke bërë sallatën. Mimoza i thotë që nuk kishte pse të kapet me të tilla gjëra, pasi ato jetojnë bashkë. Anjeza shikon Bjordin dhe Adelajdën duke u puthur dhe merr shkas nga kjo për të diskutuar sjelljen në tavolinë. Ajo mendon që është mungesë respekti të puthesh në momentin që personat e tjerë janë duke ngrënë. Adelajda i kërkon falje , por Anjeza vazhdon te replikojë... Vazhdo
Bjordi dhe Adelajda : Minimumi të shkoj në finale
29/04/09 01:40 Bjordi i kujton Adelës se dhe dy javë e gjysmë i ndajnë nga nata e fundit e Big Brother. Adela shprehet se për Bjordin është qejf , ndërsa për të është frikë. Bjordi ia kthen se java e saj kalon shpejt dhe qesh sepse nënkupton se ajo mund të dalë këtë të shtunë. Adela, duke folur seriozisht, thotë se vërtetë ka frikë se ndoshta del. Bjordi vazhdon shakanë e tij se nuk ka asnjë ndryshim një javë më shpejt apo një javë më vonë, tani që erdhi fundi. Për Adelën, ndryshimi është shumë i... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bjordi dhe Adelajda : Minimumi të shkoj në finale
Tags: , , , , ,