FLETA E ZGJEDHJEVE LOKALE NE ULQIN

Ulqin, asnjë negociatë për koalicionin qeverisës
Më shumë se dhjetë ditë kanë kaluar nga zgjedhjet e përsëritura lokale në Ulqin dhe ende nuk ka asnjë shenjë për negociata mes partive që të themelohet qeverisja vendore. Derisa Nazif Cungu, lideri i Forcës së Re Demokratike, e cila u konfirmua edhe kësaj radhe se është partia më e madhe në skenën politike të Ulqinit, thotë se ekzistojnë disa iniciativa për negociata, por të pazyrtarizuara. “Ne, menjëherë pas zgjedhjeve kemi deklaruar para gazetarëve se jemi të hapur për të krijuar një qeverisje të përgjegjshme... Vazhdo