Forca e re demokratike në Mal të Zi

Nazif Cungu – Bartës i listës Forca e re demokratike
Lideri i Forces Nazif Cungu kërkon edhe një herë qytetarët për tu përcaktuar, në mënyrë që së bashku ne të ndërtojmë një Ulqin më të mirë, dhe së bashku te jemi në ekzekutivin e komunës së Ulqinit. Lideri i Forces Nazif Cungu thotë se qytetarët e Ulqinit me 17 tetor mund të votojnë për premtimet e rrejshme ose të votojn për një Ulqin më të mirë. Qytetarët e Ulqinit votojnë për jetën apo për realitetin virtual. realiteti ajo që siguron koalicioni “Për Ulqinin evropian” në zgjedhjet... Vazhdo
Fushata paraelektorale në Ulqin në fazën përfundimtare – Video Forca
Fushata paraelektorale në Mal të Zi në fazën përfundimtare Ulqin, 21 maj – Fushata paraelektorale për zgjedhjet lokale në Mal të Zi ka hyrë në fazën përfundimtare, ndërsa partitë politike kanë dhënë premtime për përmirësimin e jetës së qytetarëve ulqinakë. Koalicioni “Për Ulqinin Evropian”, i përbërë nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Partia Demokratike e Socialistëve të kryeministrit Milo Gjukanoviq u premtuan ulqinakëve investime të reja dhe kthimin e pronave të nacionalizuara që në... Vazhdo
Cungu: Forca ka përgaditur programin për zhvillimin e komunës së ulqinit
Jemi shumë  të knaqun që populli jonë e ka kuptuar se nuk duhet të votohen më partit politike që bëjnë vetëm premtime, por ato të cilat kanë program. Vetëm forca ka përgaditur programin për zhvillimin e komunës së ulqinit. Në bazë  të analizave të deritashme forca e merr vet pushtetin. Kur përmendet forca atëher mendohet vetëm në fitore. Konkurentët tonë dhe kundërshtarët tonë politik spekulojn  se forca do të bëjë koalicion me ppd dhe  lidhjen demokratike,të  tjerët spekulojn se do të bëjmë koalicion... Vazhdo
Konferencë për media – Programi i Forcës
Ulqin, 7.05.2010 Nr: 76 /10 Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetar Sot do të bëjë prezantimin e Programit zgjedhor të Forcës së re demokratike për zgjedhjet lokale 2010 për Komunën e Ulqinit Me të ardhur në pushtet në Komunën  e Ulqinit Forca do ti përmbahet programit të detajuar zhvillimor, një program konkret dhe i realizueshëm. Administrimi i pushtetit lokal – FORCA do të nis procesin e hartimit të planit strategjik të komunës së Ulqinit duke thirrur ekspert të njohur vendas dhe të huaj,... Vazhdo
Genci Nimanbegu sonte në emisionin TV -Vijesti:”Na ?isto” – Video
Mund ta ndiqni intervistën e Deputetit të Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu,Ku nder të tjera do të flitet për gjendjen aktuale në komunën e Ulqinit,mandej manipulimet që jan duke u ndodh në Bashkësin Islame të Ulqinit,mandej qëndrimi konkret a do të ket Ulqini donji hotel të ri etj. Genci Nimanbegu do të flas edhe për ekonomin e ulqinit,sidomos për ardhjen masive të turistëve në plazhat e ulqinit.Zoti Nimanbegu gjithashtu do shpreh çka Forca e re demokratike premton për zgjedhjet lokale e 23 majit. Lajme... Vazhdo
KUMTESË – Mali i Zi ne MAP
Ne rastin e Vendimit të ministrave të jashtëm së NATO-së për përkrahjen e kërkesës për anëtarësimit në Planit te Veprimit te Anëtarësimit (MAP), shprehim kënaqësinë në këtë hap të rëndësishëm i cili shkon drejt integrimit të plotë në NATO. Një nga qëllimet e Forcës janë integrimet euroatlantike ashtu që në çdo përpjekje në realizimin e këtyre qëllimeve Forca do të jetë partner deri tek integrimi i plotë i Malit të Zi atje ku e ka vendin, në familjen e shteteve moderne evropiane. Roli vendimtarë... Vazhdo

December 8, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on KUMTESË – Mali i Zi ne MAP
Tags: , , , , , ,

Inicohet hapja e Konsulatës së Shqiperise në Ulqin
KONFERENCË PËR MEDIA – 17.11.2009 Nr. 294/09 INICOHET HAPJA E KONSULATËS SË SHQIPERISE NË ULQIN Në sajë të  bashkëpunimit intensiv te Malit te Zi dhe Shqipërisë viteve të fundit janë edhe vizitat e shpeshta të niveleve te larta ku duhet theksuar vizitën e presidentit Bamir Topi në shtator dhe zëvendëskryeministrit dhe ministrit te punëve të jashtme Ilir Meta dite me parë ne Podgoricë. Nuk ka dileme se ne takimet e tilla janë trajtuar një gamë e gjerë temash që është shprehje konkrete e bashkëpunimit shumëpalësh... Vazhdo
Kumtesë për Media , për ndërtimin e arkave nga betoni në Bulevarin Skenderbeu
Kryetari aktual dhe ish-kryetari i Komunës, Hajdinaga dhe Nimani, ministrat, te cilët për 6 vite e gjysmë, apo rreth 2500 ditë, nuk patën sukses që  për mandatet e tyre të aprovojnë as edhe një plan urbanistik për territorin e Komunës se Ulqinit, dhe në mandatet e të cilëve Ulqinin e ka përfshirë një ndërtim i tmerrshëm total pa plane,  përsëri premtojnë që viti i ardhshëm do të jetë viti i bumit të investimeve. Por edhe qytetarët e dinë që 2009.-ta është vit zgjedhor. Duke shfrytëzuar vizitën e ministrit... Vazhdo

December 4, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Kumtesë për Media , për ndërtimin e arkave nga betoni në Bulevarin Skenderbeu
Tags: ,

Forca e re demokratike:Kumtesë për Media
Absurdet po përsëriten në Ulqin. Ulqin:Fyerjet, replikat jashtë teme dhe tonet shume të rëndë janë  metoda  të cilat pushteti lokal i përdorë me qëllim që të maskojë çdo diskutim konstruktiv për secilën temë të rendit të ditës të Kuvendit. Pushteti aktual prapë demonstron arrogancë dhe papërgjegjësië ndaj qytetarëve në qëllimin të disiplinimit të Kryetarit të Kuvendit. Arsyeja për këtë është sepse ai pranoi propozimin e Forcës dhe vota e tij ishte vendimtare që ato pika të bëhen pjesë e rendit... Vazhdo
Themelimi i Këshillit Tuz Malësi dhe 28 Nëntori
Tuz – Malësi dhe me rastin e festave të Flamurit, të enjten me 27 Nëntor Forca organizoj një Koncert festiv në Tuz. Kryetari i Forcës z. Nazif Cungu mbajti fjalën përshëndetëse dhe ftoi në skenë kryetarin e këshillit të posa zgjedhur z. Elez Nikaj, dhe nënkryetarin e tij z. Zef Nikprelaj. Në këtë manifestim ishte prezent Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi Z. Tonin Beci, funksionarët e lartë të komunës urbanë të Tuzit, klerikët fetar dhe një pjesë e madhe e intelektualëve shqiptarë nga Mali i Zi. Për... Vazhdo

December 4, 2008  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Themelimi i Këshillit Tuz Malësi dhe 28 Nëntori
Tags: ,