Forca ë Re Demokratike

Forca: Telegram urimi Ali Ahmetit të BDI-së
FORCA E RE DEMOKRATIKE NOVA DEMOKRATSKA SNAGA Bul. Skenderbeupn/bb 85360 Ulqin/Ulcinj Tel:. +382 030 401 760 Fax:; +382 030 401 761 www.forca.me, www.forca.me   Ulqin me 27.03.2013 Nr.27 /13   BASHKIMI DEMOKRATIK PER INTEGRIM Kryetarit z. Ali Ahmeti I nderuari zoteri Ahmeti   Me shumë vemendje kemi përcjellur procesin zgjedhor ne Maqedoni, me interesim të posaçëm për partitë shqiptare. Me  shumë kënaqësi e pranuam lajmin për fitoren e partisë Tuaj dhe suksesin e arritur ne këto zgjedhje lokale, sidomos në... Vazhdo

March 27, 2013  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Forca: Telegram urimi Ali Ahmetit të BDI-së
Tags: , , ,

Forca urime për 5vjetorin e pavarësisë,Jahjages & Thaçit
FORCA E RE DEMOKRATIKE  NOVA DEMOKRATSKA SNAGA Bul. Skenderbeupn/bb 85360 Ulqin/Ulcinj Tel:. +382 030 401 760 Fax:; +382 030 401 761 info@forca.me, www.forca.me Ulqin 16.02.2013 Nr.07 /13     Zonja Atifete Jahjaga Presidente e Republikës së Kosovës   E nderuara presidente Jahjaga,   Në këtë ditë të rëndësishme historike për të gjithë popullin e Kosovës si dhe për shqiptarët kudo që ndodhen, ju dërgojmë urimet më të përzemërta juve personalisht dhe gjithë popullit të Kosovës me rastin e pesë... Vazhdo

February 16, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Komente (2)
Tags: ,

Kryetari i Forces Cungu takon ambasadorin slloven Gasparic
TAKIMI I KRYETARIT TË FORCËS ME AMBASADORIN SLLOVEN Ambasadori slloven ne Mal te Zi zoteri Vlladimir Gaspariç me kërkesë të tij u takua  me kryetarin e Forcës së re Demokratike dhe njëherit edhe kryetar i Komunës së Ulqinit, zotëri Nazif Cungun. Arsye e takimit të ambasadorit slloven me kryetarin Cungu ne nivel partiak, ishte integrimi i Malit të Zi në NATO dhe bisedimi lidhur me marrjen e postit të ambasadës sllovene si kontakt ambasadë gjatë dy viteve të ardhshme për konsultime lidhur me hyrjen e Malit të Zi në... Vazhdo
Forca në zgjedhjet e ardshshme bashkë me Iniciativën Qytetare
Kumtesë për opinion Forca e Re Demokratike, për të bërë një front të përbashkët shqiptar morri vendim sot me date 03.shtator 2012 në mbledhjen e Këshillit Qëndore që të hyjë në zgjedhjet e ardshshme bashkë me Iniciativën Qytetare të Malësisë. E ndërmarrim këtë hap të bindur se me anë të këtij bashkimi do te mund të sigurojmë një sukses elektoral dhe do të cojmë përpara interesat e popullit tonë. Programi i Forcës së re demokrtaike është shumë i përafërt me atë të Iniciativës Qytetare dhe kemi... Vazhdo
Mesazh ngushëllimi familjes mbretërore,Forca e re demokratike
Kryetari I komunës së Ulqinit, Nazif Cungu, i dërgoi sot një mesazh ngushëllimi familjes mbretërore për ndarjen nga jeta të pretendentit të fronit mbretëror Leka Zogu I. “Me dhimbje të madhe pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të pretendentit të fronit mbretëror Leka Zogu I. Ky lajm pikëlloi të gjithë shqiptarët ku do që janë dhe me ndarjen e tij nga jeta humbën një figurë të rëndësishme të kombit tone. Në emrin tim personal dhe të bashkëqytetarëve të mijë, Ju shpreh ngushëllimet e mija të sinqerta... Vazhdo
Forca e Re Demokratike uron  festën e 28 Nëntorit
Me rastin e 28 Nëntorit ditës së Flamurit Kombëtarë Shqiptarë, Forca e re demokratike, ua uron gjithë shqiptarëve Ditën e Flamurit Kombëtar.  Vazhdo

November 28, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca e Re Demokratike uron festën e 28 Nëntorit
Tags: , , , , ,

Kumtese: Korrupsioni politik dhe material i pushtetit vendore ne Ulqin
Pushteti vendorë ka filluar të zbuloj të dhënat për korrupsionin politik dhe material që e ka prodhuar vet në periudhën e kaluar. Më në fund filluam të furnizohemi me të dhëna të rëndësishme që paraqesin gjendjen reale në komunën e Ulqinit. Këto të dhëna, më nuk kanë mundur të mbeten të fshehura, dhe vet autorët përgjegjës kanë nisur ti zbulojnë pjesërisht për të vëzhguar reagimin e opinionit dhe organeve kompetente shtetërore. Vështirë mund të besojë dikush se për pesë vite nuk është aprovuar... Vazhdo

July 14, 2011  :: Politika :: Comments Off on Kumtese: Korrupsioni politik dhe material i pushtetit vendore ne Ulqin
Tags: , ,

Iniciativa për miratimin e Propozimit të qëndrimeve dhe përfundimeve për lokalitetin e Valdanosit
Thellësisht të shqetësuar për panjohurit që ndodhen në lidhje me lokalitetin e Ullishtës së Valdanosit, e për të cilët këshilltarët e kuvendit komunal nuk janë të njoftuar, Forca ka nis iniciativën për miratimin e Propozimit të qëndrimeve dhe përfundimeve të Kuvendit Komunal të Ulqinit për lokalitetin e Valdanosit. Propozimi i këtij akti është i përgatitur dhe dorëzuar Kuvendit në përputhje me ligj dhe Statutin e Komunës, dhe mendojmë që nuk ekziston asnjë pengesë që kjo pike të vihet në rend dite... Vazhdo

June 23, 2011  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Iniciativa për miratimin e Propozimit të qëndrimeve dhe përfundimeve për lokalitetin e Valdanosit
Tags: , , ,

Këshilli nacional i arsimit pa përfaqësues të shqiptarëve
Ditë më parë opinioni i gjerë  u njoftua mbi konstituimin e Këshillit Nacional  të Arsimit, që është subjekti më i lartë arsimor në Mal të Zi. Nga informata e publikuar në media del së ky subjekt përbëhet nga 21 antarë të cilët janë përfaqësues nga  entet edukativo-arsimore dhe institucionet e larta arsimore, por nuk ka përfaqësues nga Këshillat nacionale që përfaqësojnë popujt pakicë në Mal të Zi. Ne lidhje mbi përbërjën e këtij subjekti arsimor, jo që nuk janë konsultuar fare subjektet parlamentare... Vazhdo
Kumtesë: Çka propozojnë DPS, SDP dhe SNP për popujt pakicë
Ulqin, 26.05.2011 Nr: 115 / 11 Interpretimi i qëndrimeve dhe vendimeve të Komisionit Venecian lidhur me ligjin zgjedhorë të Malit të Zi shtijën huti dhe brengosje tek qytetarët e posaçërisht tek popujt pakicë të cilët duhet të jenë posaçërisht të trajtuar dhe respektuar me masa afirmative Kushtetuta e Malit të Zi është e qartë dhe garanton përfaqësimin autentik të popujve pakicë. Gjithashtu, ligji për të drejtat e pakicave garanton përfaqësimin proporcional dhe të drejtat e arritura, kështu që qëndrimet... Vazhdo

Page 1 of 812345...Last »