Forca ë Re Demokratike

Forca e re demokratike kritikon pushtetin në komunën e Ulqinit për shkak të mostransparencës në shpenzimet e buxhetit
Urgjentisht të bëhet ribalanci i buxhetit Ulqin – Forca e Re Demokratike ka përsëritur kritikat e veta ndaj pushtetit në Komunën e Ulqinit, kësaj radhe lidhur me buxhetin, duke e cilësuar atë si jotransparent. Kjo parti ka njoftuar se Sekretariati për Buxhet dhe Financa i ka informuar për realizimin e të ardhurave për tetë muajt e parë të vitit, por jo edhe për shpenzimet. Forca ka shprehur brengosje për nivelin e ulët të realizimit të deritanishëm të buxhetit të Komunës së Ulqinit. “Për fat të keq,... Vazhdo

October 20, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Forca e re demokratike kritikon pushtetin në komunën e Ulqinit për shkak të mostransparencës në shpenzimet e buxhetit
Tags: ,

Forca e Re Demokratike i bën thirrje qeverisë së Malit të Zi
Ktheni pronarëve pronat në Valdanos Ulqin – Forca e Re Demokratike i ka bërë thirrje Qeverisë së Malit të Zi që t`ua kthejë pronarëve sa më parë pronat në Valdanos. “Ne ftojmë qeverinë e posazgjedhur që sa më parë kjo pasuri t`u kthehet pronarëve dhe pastaj të merret iniciativa që në partneritet me pronarët privatë t`i ofrohet investitorëve si investim i përbashkët”, ka thënë në një konferencë shtypi të premten Genci Nimanbegu, nënkryetar i Forcës së Re Demokratike. Sipas tij, qeveria... Vazhdo

March 11, 2008  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Forca e Re Demokratike i bën thirrje qeverisë së Malit të Zi
Tags: , , , , ,

Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
U miratuan Llogaritë përfundimtare Ulqin – Kuvendi i Komunës së Ulqinit miratoi në seancën e së martës llogaritë përfundimtare për vitet 2004, 2005 dhe 2006. Për llogaritë përfundimtare Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
Tags: , , , , , , , , ,

Page 8 of 8« First...45678